Få vores nyheder på mail

​Ford Mustang er den perfekte bil til ny Little Mix musikvideo

Blogindlæg   •   Jun 10, 2017 12:00 CEST

 • En Ford Mustang spiller en af hovedrollerne i videoen til Little Mix’s nye single "Power"
 • Toppen af poppen og bedst sælgende sportsvogn i perfekt kombination
 • Mustang nævnes i et utal af sange og har været vist i tv- og film tusindvis af gange

 • At matche toppen af poppen med verdens mest solgte sportsvogn holder 100 procent - især når det sker i en video til en spritny sang kaldet "Power".

  Det er præcis, hvad Little Mix ønskede med deres nye single fra deres hitliste album Glory Days. Filmet on location i Los Angeles, Ford Mustang Shelby GT350 deler rampelyset med Leigh-Anne, Jesy, Jade og Perrie, når de synger om kvinder med power.

  "Mustang er fantastisk! Sexet og cool med et smukt interiør," udtalte bandet, der synger og danser omkring den ikoniske sportsvogn. Little Mix er halvvejs gennem den europæiske del af en verdensturné der inkluderer koncerter i 17 lande, heriblandt Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Tyskland, Belgien, Holland, Danmark, Sverige og Frankrig og følger op med koncerter i England snarest.

  Siden lanceringen af den første Ford Mustang tilbage i 1964 har den ikoniske bilmodel været en naturlig del af populærkulturen med mere end 3.800 filmoptræden og omtale i massevis af sange.

  Mustang sælges i Europa i både en fastback og en convertible udgave. "Mustang er en bil med ægte stjernekvalitet og en indbygget evne til at få opmærksomhed," siger Greg Dawson, Vice President, Communications and Public Affairs, Ford of Europe. "Vi elskede ideen om, at vores Mustangs kunne være med i Little Mix’s nye video og er kun glade for at vi kunne hjælpe."

  Kommentarer (0)

  Tilføj kommentar

  Kommentar

  Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ford.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.