Få vores nyheder på mail

Ford sigter mod stjernerne med spirende dansk musiktalent

Blogindlæg   •   Jan 02, 2019 11:30 CET

Det er med stolthed i stemmen, at Ford præsenterer samarbejdet med sangeren Nicklas Sahl – et af landets mest lysende musiktalenter.

Den unge sanger har på ingen tid vist sig som en upcoming artist, man gør klogt i at holde et vågent øje med.

Efter han tidligere i år udsendte debutsinglen ’Hero’, er det kun gået én vej for ham: Nummeret strøg direkte ind som nr. 1 på Spotifys Viral Chart og blev håndplukket som Ugens Uundgåelige på P3. Inden der var gået en uge, havde selveste Alex Vargas hevet musikspiren med som special guest på sin Danmarksturné.

For nylig udgav Nicklas Sahl så debut-ep’en ’Planets’, og i den anledning er Ford glade over at kunne præsentere samarbejdet til titelnummerets musikvideo.

I videoen får den nye Ford Focus nemlig æren af at agere rumraket for en purung dreng med store drømme om at blive astronaut. Og da han sætter sig ind i bilen, drømmer han sig i samme retning som Nicklas Sahls musikalske karriere; mod stjernerne.

’Planets’ kredser blandt andet om at have drømme, der ingen grænser kender – et budskab, der går perfekt i spænd med Fords grundlægger, Henry Fords, ånd om at have aspirationer mod uanede højder.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.