Få vores nyheder på mail

BESØG FORD I WEEKENDEN OG VIND BILLETTER TIL UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALEN

Nyhed   •   Maj 02, 2013 14:19 CEST

Kom til Åbent Hus og vind billetter til UEFA Champions League finalen på Wembley 

Ford er officiel sponsor af UEFA Champions League, og det fejrer vi i weekenden 4. og 5. maj kl. 11-16.

Hos Ford forhandlere over hele landet kan du opleve de nyeste modeller og samtidig deltage i konkurrencen om to billetter til UEFA Champions League finalen på Wembley (inkl. fly og hotel*) og til de hurtige, som prøvekører en Ford, er der også et fodbold tørklæde.**

Du kan opleve den nye Ford Kuga – vores hidtil mest intelligente SUV med endnu mere plads, højt komfortniveau, intelligent firehjulstræk og nye spændende teknologier. Priser starter fra 369.400 kr.

Blandt de nye features er blandt andet lanceringen af en håndfri, automatisk bagklap, der åbner og lukker via en sensor, som registrerer når foden bevæges ind under den bageste kofanger.

Fords avancerede kommunikationssystem, SYNC – som gør stemmestyring, integration og tilslutning til eksterne kilder mulig, bliver også tilgængelige ved lanceringen af Kuga. Systemet vil omfatte Automatisk Nødopkald – et system, der automatisk ringer op til den nærmeste alarmcentral, hvis uheldet er ude.

En række andre førerassistance-teknologier, herunder Active Park Assist og Blind Spot Information System er også tilgængelige i den nye Ford Kuga.

I weekenden holder vores værksteder naturligvis også åbent, så fløjt til halvleg og få, kvit og frit, bragt din bil tilbage i topform med:
•  Et grundigt tjek af din bil sammen med en servicerådgiver
•  Påfyldning af olie, køler- og sprinklervæske
•  Check af dæktryk

Vi ses til åbent hus hos Ford 4. og 5. maj!

* Præmiens værdi er kr. 28.995 pr. billet.
** Så længe lager haves

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.