Gå til indhold
Den nye Fiesta WRC vinder Rallye Monte-Carlo

Nyhed -

Den nye Fiesta WRC vinder Rallye Monte-Carlo

M-Sport kørte den nye Fiesta WRC til en sikker sejr i weekenden ved første runde af 2017 FIA World Rally Championship.

I weekenden gik det løs i første runde af 2017 FIA World Rally Championship. Runden var det legendariske Rallye Monte-Carlo – og den nye Fiesta WRC kørte ikke tomhændet derfra. 

M-Sports Sébastien Ogier og Julien Ingrassia kørte en sikker sejr i hus – og gik derfor på podiet med en førsteplads. Teamet vandt i den nyligt lancerede Ford Fiesta WRC, hvilket betyder at bilen jomfrurejse sluttede formidabelt.

”Vi sluttede os til holdet for mindre end en måned siden og har kun haft et par dage bag rattet”, fortæller Sébastien Ogier. ”Selvfølgelig kan alt ske ved et løb som dette, men jeg troede virkelig, at vi ville mangle den nødvendige forberedelse for at vinde løbet”.

Teamet gik ikke alene på podiet, men fik selskab af holdkammeraterne Ott Tänak og Martin Järveoja, der sikrede sig en imponerende tredjeplads i årets Rallye Monte-Carlo.

I år blev et nyt regelsæt indført, hvilket giver større diversitet og ydeevne blandt bilerne. Weekenden bragte derfor velsignet bud for holdet hos M-Sport, da den nye Fiesta WRC viste sig som en værdig modstander og en god platform, som teamet kan bygge videre på. 

Holdet er mere motiveret end nogensinde til at fortsætte deres rejse, når fejringen af weekendens sejr er overstået. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark