Få vores nyheder på mail

Ford GT byder på fem Drive Modes

Nyhed   •   Apr 01, 2017 11:00 CEST

Fem nye Drive Modes lyder af mange – men til en Ford GT med 647 hestekræfter er det lige tilpas.

Den helt nye Ford GT byder på fem forskellige Drive Modes der lader føreren få meget mere ud af de 647 hestekræfter på både bane og vej. 

De forskellige Drive Modes er:

  • Normal – til daglig kørsel
  • Wet – til kørsel i vådt føre
  • Sport – til fart-entusiasterne
  • Track – til banekørsel
  • V-Max – til den højst mulige fart i en lige linje

Ford Perfomance lyttede til sine kunder udviklingen af den helt nye Ford GT, der både er nem at køre til daglig – og samtidig nervepirrende sjov på banen. 

Hver Drive Mode er specielt tunet til sit respektive område. Desuden får den nye Ford GT et innovativt, digitalt instrumentpanel der let viser føreren de relevante data, alt efter hvilket Drive Mode der benyttes.

”Vi fokuserede på at gøre oplevelsen så simpel som mulig,” fortæller Derek Bier, Ford GT manager. ”Det var vigtigt at optimere bilen til enhver situation, så køreglæden altid er i top.”

Et enkelt tryk på en knap på det F1-inspirerede rat, kan øjeblikkeligt forvandle bilen fra den bjerg-krængende gadebil til en fuldblods racerbil. 

I den nye Ford GT benyttes også et avanceret Launch Control system, der gør det nemt for føreren at opnå optimal vejgreb ved accelerationen. Det er designet til Track mode, men kan benyttes i alle ”modes” pånær Wet mode. 

Læs meget mere om Ny Ford GT i Fords online pressekit her: http://fordgt.fordpresskits.com/

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.