Gå til indhold
Fords selvkørende testprojekt indtager nu Washington D.C.

Nyhed -

Fords selvkørende testprojekt indtager nu Washington D.C.

Fords USA-baserede arbejde inden for selvkørende teknologi er allerede godt i gang i Detroit, Pittsburgh og Miami. Nu udvides projektet også til Washington D.C., som gør Ford til det første selskab bag test af selvkørende biler i den amerikanske forbundshovedstad.

Testprojektet indledes med etableringen af Fords selvkørende bilvirksomhed, som er lydhør over for Washington D.C.’s og beboernes behov. Både Ford og Washington byens respektive distriktsembedsmænd vil undersøge, hvordan selvkørende biler på bedst vis kan anvendes og skabe job i forbundshovedstadens forskellige kvarterer.

De selvkørende bilers indtog giver mulighed for lettere og mere overkommelig transport som supplement til kollektiv trafik, nye måder at levere mad og andre forsendelser på og meget mere. Dette betyder forandring – og måden Ford imødegår denne forandring på, vil i høj grad påvirke mennesker og deres samfund.

Derfor arbejder Ford i øjeblikket sammen med lokale embedsmænd i Washington D.C. om at teste deres selvkørende biler i alle byens distrikter, inden projektet indføres som kommerciel tjeneste i 2021.

Fords partnere hos Argo AI, der er førende inden for udviklingen af selvkørende systemer, har allerede biler ude at rulle i distrikterne til kortlægning af veje. I løbet af det næste år vil Fords selvkørende flåde vokse yderligere i takt med, at testområderne udvides, herunder også Washington D.C.’s indre kerne.

Ny teknologi afføder nye muligheder, og selvkørende biler er ingen undtagelse. Ford stiller sig derfor proaktivt over for fremtidens selvkørende teknologi, som i disse dage vinder indpas.

Derfor samarbejder Ford også med Washington D.C.’s Infrastructure Academy, et helt nyt uddannelsescenter, der forbereder byens lokale arbejdsstyrke på job, som projektet skaber, navnlig sikkerhedsoperatører og bilteknikere specialiseret inden for selvkørende biler.

Også terminaler er blevet etableret til Fords selvkørende flåde, som vil stå for løbende vedligeholdelse af bilerne med blandt andet rutinemæssige rengøringer, tjek og fejlfindinger.

Selvkørende teknologi rummer potentialet til at ændre verden langt ud over USA’s grænser, og Ford betragter Washington D.C. som det ideelle sted at bygge fundamentet for en fremgangsrig mobilitetstjeneste, der både letter trafikbelastning, optimerer menneskers transportmuligheder og skaber job.

Related links

Emner

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark