Få vores nyheder på mail

Mød YouTuber Kristian Kulmbach i ny Ford Fiesta

Nyhed   •   Aug 31, 2017 13:46 CEST

Kig forbi Bjarne Nielsen FordStore i Esbjerg og mød YouTuberen Kristian Kulmbach til Åbent Hus og lancering af den spritnye Ford Fiesta. 


Har du også gået og tænkt over, hvad en YouTuber egentlig laver? Hvad går det ud på? Hvordan ser en YouTubers arbejdsdag ud?

Nu får du muligheden for at møde en af de helt store i sit felt – og følge en YouTubers dagligdag helt tæt på! I forbindelse med lanceringen af den spritnye Ford Fiesta, inviterer Bjarne Nielsen FordStore i Esbjerg til Åbent Hus den 2.-3. september. ”Meet’N Greet” YouTuberen Kristian Kulmbach, der til dagligt følges af mere end 65.000 unge – og som er ligeså charmerende og underholdende som den spritnye Fiesta. Kristian Kulmbach er kendt for sine underholdende videoer, der putter et smil på læben.

Tag dine børn under armen den 2. september kl. 13 og kom ned og mød YouTuberen Kristian Kulmbach, som lader dig få indblik i dagligdagen som YouTuber og arbejdet bag hans videoer. Måske har dine børn selv et ønske om at starte en YouTube-kanal og mangler lige det sidste skub til at komme i gang. Kristian vil også inspirere og give tips til hvordan man kan komme i gang. Har du spørgsmål, svarer Kristian Kulmbach med glæde.
Du vil helt sikkert gå herfra med et smil på læben, en autograf og en selfie eller to med Kristian Kulmbach.


Mange siger, at YouTubere er vores tids entreprenører og pionerer. De tager en idé og gør den underholdende og tilgængelig for alle. YouTubere kan sammenlignes med Fords grundlægger Henry Ford, der havde en idé om at gøre bilen tilgængelig for alle og gjorde den til virkelighed ved introduktionen af samlebånd i produktionen, så priserne faldt drastisk.

Udviklingen af YouTubere og deres følgere er steget eksplosivt gennem de seneste 10 år og i dag har nogle YouTubere flere følgere end mange TV-kanaler. YouTubere brugere deres dagligdag som udgangspunkt for deres videoer.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheder.ford.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.