Få vores nyheder på mail

FORD C-MAX ER NOMINERET TIL ÅRETS BIL I EUROPA 2011

Pressemeddelelse   •   Nov 05, 2010 08:53 CET

Motorjournalisternes Klub Danmark kårede i sidste måned ny Ford C-MAX til"Årets Bil i Danmark 2011".

Ford C-MAX - en sporty og samtidig praktisk MPV med appeal til alle, der værd-sætter unikke køreegenskaber og en sportslig opsætning.

Hele ni gange tildelte journalisterne de maksimale 10 point til C-MAXen, der både kommer i en fem-sæders version og i en lidt større version; Grand C-MAX med syv sæder og skydedøre.

Men ikke nok med det - Ny Ford C-MAX er netop blevet nomineret og er med i kapløbet om titlen som "2011 European Car of the Year". I alt syv biler er nomineret. Jurypanelet består af 59 førende motorjournalister fra 23 europæiske lande. Vinderen offentliggøres den 29. november.

Ford S-MAX vandt titlen tilbage i 2007. I 2008 fik Ford Mondeo en tredjeplads og sidste år blev Ford Fiesta en flot nummer to.

Mens vi venter på afgørelsen kan du læse mere om ny Ford C-MAX her:http://www.ford.dk/Presse/C-MAX_AaretsBil 

Ford C-MAX kommer i to udstyrsversioner - Trend og Titanium. Motorprogrammet spænder vidt og der kan vælges mellem 9 forskellige varianter af diesel- og benzinmotorer.

Den nye Ford C-MAX, lander hos alle landets Ford-forhandlere den 22. november og Grand C-MAX lanceres i begyndelsen af januar 2011. Priserne starter ved kr. 269.500 for en C-MAX Trend 1,6 benzin motor med 105 hk.

# # #

Læs mere om ny Ford C-MAX her: 
http://www.ford.dk/Presse/C-MAX_AaretsBil
http://www.ford.dk/Presse/Slutmedparkeringspanik

Download fotos og yderligere information om Ford C-MAX her: http://c-max.fordmedia.eu/

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.