Få vores nyheder på mail

FORD HOPPER PÅ LEASING-BØLGEN

Pressemeddelelse   •   Mar 09, 2011 08:46 CET

Nu tilbyder Ford FDM-godkendte leasingkontrakter med tryghedssikring til private 

Det bliver stadig mere populært at lease i stedet for at købe ny bil. Fra 2009 til 2010 voksede det danske marked for privatleasing med hele 57 procent. Det er baggrunden for at Ford nu tilbyder et komplet landsdækkende leasingtilbud til private, som ønsker at anskaffe en ny bil. 

Fiesta til kr 1.895 pr. måned 

Ford træder ind på det private leasing-marked med meget skarpe priser, især i kompakt-klassen, hvor konkurrencen er størst. Med en udbetaling på 19.250 kroner, er det for eksempel muligt at køre rundt i en ny fem-dørs Ford Fiesta 1,25 Trend til en månedlig ydelse på kun 1.895 kroner. Prisen inkluderer 15.000 kilometer om året, al service og fuld garanti i de tre år leasing-aftalen løber. 

Ford har indtil nu forholdt sig lidt afventende med at træde ind på markedet for privatleasing. - Det skyldes flere forhold. Til at starte med skal markedet have en vis volumen, før vi kan introducere et landsdækkende, komplet leasing-program. Derudover har det været afgørende for Ford, at vi fik etableret nogle fornuftige og gennemskuelige aftaleforhold. Det mener vi, er en helt nødvendig forudsætning for, at vores kunder får en god oplevelse ved at lease en Ford, forklarer Fords pressechef Lene Dahlquist. 

Ford tilbyder et sikkert, trygt og fleksibelt privat-leasing alternativ 

- Vores leasingtilbud er sikkert og trygt idet, at vores kunder får et præcist overblik over omkostningerne ved at have en bil. Der er ingen skjulte overraskelser, uforudsete værksteds-regninger eller risiko for værditab. 

Samtidig er det en fleksibel aftale i den forstand, at det står kunden frit for at træde ud af aftalen efter 12 måneder, ligesom aftalen løbende kan justeres i forhold til det aktuelle kørselsbehov, forklarer Jesper Meling, salgs- & marketingchef i Ford Credit, som samtidig fremhæver, at leasingkontrakten er godkendt af FDM, og dermed giver kunderne sikkerhed for en fair og gennemskuelig leasingaftale. 

Ekstra tryghedssikring 

Ford har yderligere valgt, at udvide fleksibiliteten i standardkontrakten, så kunder, der mister jobbet eller bliver alvorligt syge, kan træde ud af leasingaftalen – også inden for de første 12 måneder – uden ekstra omkostninger. 

Privatleasede biler udgør stadig mindre end 10 procent af alle nyindregistrerede biler i Danmark, men tallet er voksende. - Jeg tror, det handler om de usikre og omskiftelige tider. Mange mennesker vil gerne have helt styr på deres omkostninger og er samtidig tilbageholdende med at indgå større økonomiske forpligtelser. 

Leasing er en tryg, alternativ måde at finansiere sit kørselsbehov på, eksempelvis for kunder, der ønsker fornemmelse af ny bil minimum hver tredie år – eller kunder, der ønsker et klart overblik over den samlede månedlige udgiftspost til bil, siger Jesper Meling, salgs- & marketingchef i Ford Credit, som forventer at Ford vil opnå en markedsandel på leasingmarkedet, der afspejler, at Ford er det mest populære bilmærke i Danmark. 
Alle landets Ford-forhandlere tilbyder fra 18. marts privatleasing dækkende hele Fords model-program. Så nu er det muligt at erhverve en ny Ford på tre måder: Kontant, finansieret eller som leasingbil. 

Læs mere information om Ford privatleasing på www.ford.dk. Fra den 18. marts kan du også udregne priseksempler på leasing af din Ford favorit. 

Se flere danske presseinformationer på www.ford.dk/Presse. Fotos af Fords modeller i høj opløsning kan downloades fra Fords online pressekit her: www.fordmedia.eu
 
Fords internationale pressesite www.media.ford.com giver dig yderligere mulighed for at søge fotos og information. Du skal blot oprette en profil for at få adgang.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.