Gå til indhold
 Kom bag rattet af den nye Ford Mustang V8 på Silverstone-racerbanen i fantastisk interaktiv video

Pressemeddelelse -

Kom bag rattet af den nye Ford Mustang V8 på Silverstone-racerbanen i fantastisk interaktiv video

Alle kan nu få fornemmelsen af, hvordan det er at køre den nye Ford Mustang V8 på en af de mest legendariske racerbaner i verden, Silverstone i England. En interaktiv video med et utal af perspektiver giver en fornemmelse, der næsten svarer til at sidde bag rattet af den nye sportsvogn, og man bestemmer selv kameraets vinkel – fra kameraer i kabinen til kameraer på kofangeren og på en helikopter over bilen 

Forestil dig at sidde bag rattet af en bil, der kører en omgang for fuld udblæsning på den berømte og krævende Silverstone-racebane i England. Forestil dig så, at bilen du sidder bag rattet af på banen er den nye Ford Mustang V8 Fastback, en fantastisk sportsvogn med 5-liters motor og 418 hk. 

Det er næsten som at være der selv, at styre den stærke og muskuløse Mustang rundt på banen, i en ny og innovativ video med en høj grad af interaktivitet, som Ford har produceret for at give alle en smag af, hvordan det er at mestre den nye Mustang på en udfordrende racerbane.

Den 80 sekunder lange interaktive video med mulighed for at vælge mellem en lang række perspektiver og vinkler er optaget på blot en enkelt dag med seks GoPro-kameraer. Seeren kan aktivt skifte mellem forskellige kameraer, rotere kameraet og ændre perspektiv – der er kameraer i kabinen, på bilen og endda over bilen i helikopterperspektiv. Det er næsten som selv at være bag rattet, og man får følelsen af, at man kan mærke hvordan bilen opfører sig ved høj fart i de skarpe sving, og når racerkøreren Paul Swift fyrer den stærke V8-motor af, kan man aflæse både omdrejninger og fart på en instrumentering på skærmen, og på et display kan man se, hvor langt man er nået på Silverstone-racerbanen. Det hele styres med musen eller tastaturet.

”Vores mål med den interaktive video er at give alle muligheden for at opleve en Mustang V8 i høj fart på en fantastisk racerbane. Det der gør videoen unik er seerne mulighed for at være i fuld kontrol over synsvinklen – man kan se i alle retninger, som var man selv bag rattet af Mustang, og i det næste øjeblik kan man skifte til dronekameraet, tjekke hastigheden eller se omdrejningstallet. Det er en totaloplevelse, som gør at man virkelig kan dykke ned i videoen”, siger Mark Truby, Ford Europas vicepræsident for Communications & Public Affairs, 

Mustang-filmen er klippet og bearbejdet for at give en perfekt oplevelse med glidende overgange og en konstant panoramafornemmelse.

”Jeg har aldrig før set en 360 graders film i så høj en kvalitet før – det er virkelig som selv at være i bilen. Jeg ville rigtig gerne fortælle, hvordan vi har lavet den, men jeg har svoret på, at jeg aldrig afslører det!” fortæller den professionelle racerkører Paul Swift om oplevelserne med at skyde filmen på den 2,6 kilometer lange F1-racerbane.

Den interaktive Mustang-video ligger klar til at give en stor oplevelse her, og en mere simpel udgave af videoen kan også findes på YouTube

Den nye Ford Mustang kommer til Danmark i august som både Fastback og Convertible, og den fås med 2,3-liters EcoBoost-motor med 314 hk og filmens V8-motor med hele 418 hk. Priserne starter ved 615.000 kr.

*360° functionality is not supported by all Internet browsers and operating systems, and performance is dependent on a strong Internet connection. If your computer or mobile device does not support the video watch it onYouTube

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 47,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 23 manufacturing facilities (12 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 11 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year FordMotor Company was founded. European production started in 1911.

About Ford Motor Company

Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Michigan, manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 194,000 employees and 66 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide, please visit www.corporate.ford.com.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark