Gå til indhold
Debat og bildæk: Eksklusivt handicap-event med Ford GT

Blogindlæg -

Debat og bildæk: Eksklusivt handicap-event med Ford GT

Jason Watt og hans Ford GT blev en vindende kombination, da Fords specialindrettede udvalg af handicapbiler for nylig blev fremvist og afprøvet.

Arrangementet ved navn ’Debat og bildæk’ blev afholdt den 9. maj af Dansk Handicap Forbund i samarbejde med blandt andre Ford, Autohuset Vestergaard og Rehabiler Specialindretning og fandt sted ved Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Dagens tætpakkede program bød på debat og workshops, hvor man kunne blive klogere på aktuelle handicappolitiske problemstillinger. Derudover havde gæsterne rig mulighed for at afprøve Fords handicapegnede biler og få en uddybende snak med Rehabilers konsulenter. Fords specialindrettede biler er ofte et populært valg, da de fås med automatgear – noget der ofte er essentielt i en handicapbil eller –bus.

Rehabiler Specialindretning, som er en del af Autohuset Vestergaard og en af Fords tætte samarbejdspartnere, er et prisvindende firma med over 25 års erfaring i blandt andet at sælge busser og biler med indretning til handicappede. De er især anerkendt for deres evner inden for specialindretning af biler og vandt senest prisen for Årets Opbygning ved messen Transport 2019.

Dagens eksklusive tilløbsstykke stod Jason Watt for, da han kom forbi med sin Ford GT og fortalte åbenhjertigt om, hvad superbilen betyder for ham i forhold til at kunne bevæge sig fuldstændig frit – noget som de mange fremmødte i den grad nikkede genkendende til. Dertil sørgede Fords kaffetruck Henry’s Garage for at holde snakken i gang og ganen varm.

Læs meget mere om Ford GT.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark