Gå til indhold
Ford afslører Idris Elba som ambassadør for Mustang-inspireret elbil

Blogindlæg -

Ford afslører Idris Elba som ambassadør for Mustang-inspireret elbil

Den officielle afsløring af Fords helt nye Mustang-inspirerede elbil er lige om hjørnet, og i den forbindelse kan Ford nu præsentere et kreativt samarbejde med Idris Elba.

Ford glæder sig over samarbejdet med den anerkendte skuespiller, som længe har haft en passion for både miljøet og højtydende performancebiler. Matchet viser sig ikke blot at være godt på papiret, da Idris Elba tilmed har været en del af Ford-familien lige siden 80’erne i det østlige London, forklarer han:

“Der er ikke mange, der ved, at jeg faktisk arbejdede hos Ford i mine unge dage. Min far gjorde også, så Ford ruller praktisk talt i mit blod. Derfor føles det også som en fuldendt cirkel at kunne tage del i dette projekt og komme bag rattet i en bil, der fører os ind i fremtiden uden at give køb på den tekniske kunnen og spændingen ved den.”

Ford kunne for nylig tilbyde første smugkig på den helt nye elbil, der vil blive endeligt fremvist mandag den 18. november kl. 03:00 om morgenen dansk tid via en livestream fra Los Angeles og til et særligt arrangement i Oslo i de efterfølgende timer.

Fords Mustang-inspirerede elbil forventes lanceret i Danmark i 2020 med en forventet rækkevidde på op til 600 km.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.