Gå til indhold
Ford Pumas nye MegaBox bliver til hundespa

Blogindlæg -

Ford Pumas nye MegaBox bliver til hundespa

Hvad skulle vi gøre uden vores trofaste hunde? De guider os, beskytter os og underholder os – og vigtigst af alt er de vores bedste venner. Ford hyldede for nylig menneskets og hundens tætte bånd ved at give de kære firbenede en god omgang forkælelse i anledning af verdens internationale hundedag den 26. august.

Forkælelsen tog form af en hundespa i den helt nye Ford Puma, som åbner et hav af muligheder med sin innovative MegaBox – et alsidigt og vandtæt 80-liters opbevaringsrum i bilens bagagerum, der er udstyret med et afløb, som blandt andet gør rummet til et rullende hundebad.

Tænk ud af boksen

Lækker hundepleje efter en energisk dag i parken er blot én af mange måder at udnytte Fords MegaBox på, som eksempelvis også kan benyttes til sikker opbevaring af skrøbelige ting som dagligvarer og blomster. Det nytænkende rum giver bagagerummet 267 mm ekstra højde, som også gør den ideel til at transportere tunge, ustabile ting som stueplanter og opretstående golftasker.

Læs meget mere om den helt nye Ford Puma.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark