Gå til indhold
Gulpladen.dk - Danmarks ambitiøse portal for professionelle brugere af varebiler

Blogindlæg -

Gulpladen.dk - Danmarks ambitiøse portal for professionelle brugere af varebiler

Gulpladen.dk er Danmarks nye ambitiøse portal for professionelle brugere af varebiler. 

Vi kommer omkring alle relevante aspekter af din hverdag - fra lovgivning og regler om gulpladekørsel til det nyeste varebiludstyr, der gør arbejdsdagen lettere for den professionelle. Vi udsender hver måned et nyhedsbrev med de mest højaktuelle historier. Så du på den måde får et hurtige overblik serveret direkte i indboksen.

Gulpladen.dk er lanceret af Ford, hvis mål er at servere nyttig viden pakket ind i præcise budskaber uden dikkedarer, der kan optimere brugerens arbejdsdag i rammerne af et uformelt onlineunivers.

Læs mere om Ford's nye varebiler på ford.dk

Foto og mere information findes på http://www.mynewsdesk.com/dk/ford-motor-company/pressreleases/ford-lancerer-ny-onlineportal-til-haandvaerkere-paa-farten-981635 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark