Gå til indhold
Michelin-kok Paul Cunningham fortæller om det gode liv til "The Copenhagen Traveler"

Blogindlæg -

Michelin-kok Paul Cunningham fortæller om det gode liv til "The Copenhagen Traveler"

Kom med på tur, når rejseblogger Regitze Cecilie Rosenvinge tager Michelin-kok Paul Cunningham i hånden og kører en testtur i den spritnye og lækre Ford Mondeo Vignale.

Regitze er en erfaren blogger og skribent med mere end 6 års erfaring fra både ind- og udland. Hendes blog "The Copenhagen Traveler" handler om rejser og oplevelser. På blogen deler Cecilie historier og tips fra hendes mange rejser til alle fire verdenshjørner.

Paul Cunningham, der bl.a. er kendt fra TV, for sit brand PAULFOOD og for at være tredobbelt vinder af DM i hotdog har netop modtaget sin seneste Michelin-stjerne som kok på Henne Kirkeby Kro.

De to passionerede livsnydere kørte en tur i Fords nye, luksuriøse modelserie kaldet Vignale, for at snakke om ambitioner, biler og det gode liv. 

For Paul er det gode liv lig enkelthed, og for Regitze er der stor glæde i at bygge noget op fra bunden og se det vokse. Vi har med sikkerhed alle en forskellig opfattelse af, hvad der gør os lykkelige, men vi kan nok godt blive enige om, at komfort altid er en god ting. Og lige præcis komfort og lækkert interiør er, hvad der kendetegner Fords Vignale serie. 

Læs mere om Vignale her.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark