Gå til indhold
MOTORSPORT: Ford sigter højt ved World Endurance Championship i Spa, Belgien

Blogindlæg -

MOTORSPORT: Ford sigter højt ved World Endurance Championship i Spa, Belgien

I denne uge starter anden runde af 2017 World Endurance Championship. Ford Chip Ganassi Racing holdet er rejst til Spa i Belgien for at deltage i lørdagens løb, i håb om at kunne gentage sæsonstartens sejr på Silverstone. 

Spa er den perfekte bane, hvor holdet kan forberede sig til Le Mans. Skarpe sving som La Source og Rivage viser bilernes værd. Det lange og nervepirrende sving Blanchimont, der tages med høj fart, viser kørernes udholdenhed. 

”Vi havde en rigtig god start på sæsonen. Sejren på Silverstone var resultatet af et godt samarbejde og hårdt arbejde af alle på holdet,” fortæller George Howard-Chappell, WEC Team Principal. ”Spa byder på mange udfordringer, men vi var stærke sidste år og banen egner sig perfekt til Ford GT. Vi må holde hovederne kolde og sørge for, at både holdet og bilerne fungerer i perfekt harmoni”.  

Læs den fulde presseinformation i vedlagte dokument.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark