Gå til indhold
Se Fords amerikanske elbils-pickup trække over 450 ton

Blogindlæg -

Se Fords amerikanske elbils-pickup trække over 450 ton

Når det kommer til performance, foretrækker Ford handling frem for snak. Det gælder også Fords amerikanske pickup-biler, der er førende i USA og er kendt for deres kraftige ydeevne.

Senest bliver det demonstreret med prototypen på en fuldt elektrisk Ford F-150, der trækker 10 godsvogne med en samlet vægt på over 450.000 kg.

Se Linda Zhang, chefingeniøren bag F-150, fremvise elbilsprototypens enorme råstyrke i videoen nedenfor.

Flere fuldt elektriske modeller på vej

Prototypen på elbilsvarianten af Fords populære, amerikanske F-150 er et godt eksempel på, at Fords kommende elbiler ikke går ned på ydeevne.

Til næste år lanceres Fords Mustang-inspirerede SUV-elbil med en rekordrækkevidde på op til hele 600 km målt efter den nye og strengere WLTP-målemetode. En fuldt elektrisk variant af Fords 2-tons Transit bliver også lanceret i 2021. Begge elbiler indgår i Fords planer om at lancere i alt 16 elektrificerede modeller på tværs af hele modelprogrammet de kommende år.

Læs meget mere om Fords elektrificerede nyheder.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark