Gå til indhold
Se med kl. 17.00 når Ford afslører helt ny Ford Focus

Blogindlæg -

Se med kl. 17.00 når Ford afslører helt ny Ford Focus

I aften kl. 17.00 får den helt nye Ford Focus verdenspremiere. Du kan følge med, når Ford afslører den spritnye Focus live fra London kl. 17.00 (dansk tid)

Den første Ford Focus indledte i 1998 en ny æra i kompaktklassen. Den var arvtager til den succesfulde Escort – og ingen anden bil i klassen havde et så moderne og futuristisk design og fremragende køreegenskaber. 

I dag, 20 år efter Ford Focus så dagens lys for første gang, er vi klar til at lancere den mest innovative og dynamiske Ford Focus nogensinde. Med et tættere arbejde med kunderne end før, er den nye Ford Focus en helt ny konstruktion, der vil give vores kunder den mest komplette og inspirerende køre- og brugeroplevelse af nogen bil i kompaktklassen. 

Du kan se med live kl. 17.00 i aften når Steven Armstrong, Jim Farley, Roelant de Waard, Joe Bakaj og Amko Leenarts afslører alle detaljerne om den mest teknologisk avancerede Focus til dato lige her: http://allnewfocus.gofurtherlive.com/

Vær opmærksom på, at siden er password-beskyttet til 16.30. Har du ikke mulighed for at se med live, kan du senere se lanceringen ”on demand”.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark