Få vores nyheder på mail

Se med kl. 17.00 når Ford afslører helt ny Ford Focus

Blogindlæg   •   Apr 10, 2018 14:00 CEST

I aften kl. 17.00 får den helt nye Ford Focus verdenspremiere. Du kan følge med, når Ford afslører den spritnye Focus live fra London kl. 17.00 (dansk tid)

Den første Ford Focus indledte i 1998 en ny æra i kompaktklassen. Den var arvtager til den succesfulde Escort – og ingen anden bil i klassen havde et så moderne og futuristisk design og fremragende køreegenskaber. 

I dag, 20 år efter Ford Focus så dagens lys for første gang, er vi klar til at lancere den mest innovative og dynamiske Ford Focus nogensinde. Med et tættere arbejde med kunderne end før, er den nye Ford Focus en helt ny konstruktion, der vil give vores kunder den mest komplette og inspirerende køre- og brugeroplevelse af nogen bil i kompaktklassen. 

Du kan se med live kl. 17.00 i aften når Steven Armstrong, Jim Farley, Roelant de Waard, Joe Bakaj og Amko Leenarts afslører alle detaljerne om den mest teknologisk avancerede Focus til dato lige her: http://allnewfocus.gofurtherlive.com/

Vær opmærksom på, at siden er password-beskyttet til 16.30. Har du ikke mulighed for at se med live, kan du senere se lanceringen ”on demand”.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.