Gå til indhold
BESØG PÅ FORD VÆRKSTED UDLØSTE 1. PRÆMIE PÅ 5.000 EURO

Billede -

BESØG PÅ FORD VÆRKSTED UDLØSTE 1. PRÆMIE PÅ 5.000 EURO

I både april og juli måned gik 1. præmien på 5.000 Euro i Ford Europas kundetilfredshedskonkurrence til danske Ford-kunder. Juli-vinderen, Beatrice Vibe fra Vodskov ved Ålborg, kører i en Ford Fusion, og det er en model, der passer godt til hendes kørselsbehov. Pengene fra 1. præmien i Ford europæiske kundetilfredshedskonkurrence skal bruges på en ny computer og på møbler til børnebørnene.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3665 x 2146, 1,76 MB
Download

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.