Gå til indhold
EURO NCAP ADVANCED

Billede -

EURO NCAP ADVANCED

Efter omfattende crash-tests, har Euro NCAP ligeledes tildelt de maksimale fem stjerner til henholdsvis den nye Ford Kuga og den nye Ford Fiesta. Kuga’en scorede 88 procent i generel sikkerhed, hvilket er den højeste score, der nogensinde er tildelt en mellemstor SUV. Den nye Ford Fiesta scorede 83 procent i generel sikkerhed, 91 procent for fører og forsædepassager og 86 procent for børnesikring.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 520 x 165, 13,5 KB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark