Gå til indhold
FORD EASY-FUEL - SYSTEM TIL SIKKER TANKNING AF BRÆNDSTOF - 1

Billede -

FORD EASY-FUEL - SYSTEM TIL SIKKER TANKNING AF BRÆNDSTOF - 1

At få tømt en tank og få udbedret eventuelle skader efter at have tanket forkert brændstof, koster mange penge og tid. Med Fords Easy fuel system er du sikker på ikke at tanke forkert. Teknikken er enkel. Brændstofpistolen passer ganske enkelt ikke ind, hvis du tanker med det forkerte brændstof. Herudover gør det dækselfri tankningssystem, at det er slut med at stå med snavsede benzindæksler.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 2880 x 1621, 1,46 MB
Download

Emner

Kategorier

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Sweden