Gå til indhold
Ford EVOS Concept viser Fords nye, globale design- og teknologivision (24)

Billede -

Ford EVOS Concept viser Fords nye, globale design- og teknologivision (24)

Ford Evos Concept er formgivet som et dramatisk fastback-koncept, der kombinerer en speciel ny profil med innovative proportioner. De opsigtsvækkende linjer skjuler et unikt, nyt format med et 4-dørs, 4-sæders layout, som kombinerer et dynamisk udseende med overraskende praktiske egenskaber.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford - http://evosconcept.fordmedia.eu/
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3531 x 2699, 5,97 MB
Download

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.