Gå til indhold
FORD KUGA

Billede -

FORD KUGA

Den meget populære Ford Kuga byder på lækkert design, mere plads og en masse nye features og en helt ny, automatisk og håndfri bagklap. Køre-dynamikken har fået et pift - der er træk på alle fire hjul, og Kuga kommer nu også med SYNC og det prisvindende alamsystem Automatisk Nødopkald. Samtidig er det nu muligt at få Kuga med Fords brændstoføkonomiske 1,6 liters EcoBoost benzinmotor.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3000 x 2241, 4,54 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark