Gå til indhold
FORD RANGER - 4

Billede -

FORD RANGER - 4

Den helt nye Ford Ranger byder på rå off-road muskler, masser af landevejs-luksus og sikkerhed i verdensklasse. ”Undervejs har vi været i stand til at benchmarke den nye Ford Ranger op imod alle konkurrenterne, for at udvikle en bil, som ikke blot møder, men også overstiger forventningerne til hvad en moderne pick-up skal kunne”, siger Ford chefdesigner Jim Baumbick.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 5360 x 2999,
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark