Gå til indhold
Ny Ford Focus - 7

Billede -

Ny Ford Focus - 7

Hvordan gør man verdens mest populære personbil bedre? Ja, man gentænker hele designet og skaber et nyt og skarpere udtryk, både indvendig og udvendig.
Ford Motor Company A/S
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Af:
Ford Motor Company A/S
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3000 x 1588, 2,79 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford scorer hattrick!

Ford scorer hattrick!

Ecoboost 1,0 har gjort det igen: Kåret til Verdens Bedste Motor. For tredje år i træk. Med kåringen sætter Fords lille, kraftfulde benzinmotor alle konkurrenter til vægs og skriver historie. Se fotos og få mere information på Fords online press kit: http://ecoboost.fordmedia.eu/enhanced.htm

Ny Ford Focus pakket med avanceret teknologi

Ny Ford Focus pakket med avanceret teknologi

Verdens mest solgte personbil er lige blevet bedre. To helt nye 1,5 liters motorer forbedrer brændstoføkonomien med op til 19 procent. Den nye Ford Focus, som kommer til Danmark sidst på året, har fået en overhaling, der gør den skarpere end nogensinde – både at se på og køre i.

Stærkt opdateret Ford Focus

Stærkt opdateret Ford Focus

Nye brændstofeffektive motorer, avanceret teknik og nyt design. Hvordan gør man verdens mest populære personbil bedre? Ja, man gentænker hele designet og skaber et nyt og skarpere udtryk, både indvendig og udvendig. Dernæst udvikler man helt nye super brændstofeffektive disel- og benzinmotorer og tilføjer 18 helt nye eller forbedrede førerassistance-teknologier. Resultat: Den nye Ford Focus!

Ford teknologi forhindrer udskridning

Ford teknologi forhindrer udskridning

Ford introducerer nu en ny, unik teknologi, som ikke blot kan forudse en umiddelbart forestående udskridning, men griber ind med en kontrolleret nedbremsning af bilen inden udskridningen finder sted.

Ford Nytårskur 2016: Attraktive leasingtilbud & opsigtsvækkende priser på Mondeo

Ford Nytårskur 2016: Attraktive leasingtilbud & opsigtsvækkende priser på Mondeo

Ford tager hul på 2016 med et brag af en nytårskur, der vil give genlyd i bilbranchen. Utrolige attraktive tilbud på privatleasing af Fiesta og Focus helt uden førstegangsydelse - og ikke mindst de nye kampagnepriser på Ford Mondeo til private, så den luksuriøse familiebil nu kan fås fra blot 319.990 kroner i kombination med en stærk EcoBoost-motor med hele 160 hk og Titanium udstyr.

SYNC 2 giver bilister fuld stemmekontrol

SYNC 2 giver bilister fuld stemmekontrol

Nu gør Ford det mere end almindelig svært, at finde gode undskyldninger for ikke at holde hænderne på rattet under kørsel. Med det helt nye, stemmestyrede kommunikationssystem SYNC 2, bliver det nemt at styre alt fra navigation og mobiltelefoni til klimaanlæg og musik.

Oplevelserne er i Focus i ny video fra Ford

Oplevelserne er i Focus i ny video fra Ford

I forbindelse med lanceringen af den ny Ford Focus har Ford Motor Company fortsat samarbejdet med bureauet Very. Det har resulteret i en ny viral film - denne gang følger vi en ung ekstrem-fotograf, hvis historie forbinder Ford Focus med eventyr og oplevelser.

Ford nyheder på Paris Motor Show 2014: Ny S-MAX, ny C-MAX, og europæisk Mustang

Ford nyheder på Paris Motor Show 2014: Ny S-MAX, ny C-MAX, og europæisk Mustang

Nye teknologier, stærkere og mere økonomiske motorer samt et amerikansk ikon i europæiske klæder. Med hele fem solide nyheder på Paris Motor Show 2014, er Ford godt på vej til at overhale sin egen, ambitiøse femårige målsætning om at præsentere mindst 25 nye bilmodeller inden udgangen af 2015.

Ford forventer flyvende start for den nye Focus

Ford forventer flyvende start for den nye Focus

Ford har investeret godt 1,5 mia. kr. i produktionen af den helt nye faceliftede Ford Focus for at imødekomme efterspørgslen på 140 markeder kloden rundt. De første eksemplarer af den nye Ford Focus er allerede ved at rulle af samlebåndet på Fords fabrik i Saarlouis, Tyskland.

Bestil din nye Ford online!

Bestil din nye Ford online!

​Nu kan du bestille din næste leasingbil online. Uanset hvor langt du kører, hvilket udstyr du vil have og hvilken farve du bedst kan lide, kan du let gøre din leasingbil til helt din egen på fordprivatleasing.dk

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark