Gå til indhold
Ny Ford S-MAX 3

Billede -

Ny Ford S-MAX 3

2015 er året for introduktionen af en helt ny generation af S-MAX – med udgangspunkt i platformen fra den nye Ford Mondeo er generation nummer to fremtidssikret i forhold til nye teknologier, både sikkerheds- og komfortrelevante, og den nye platform sikrer endnu skarpere køreegenskaber, højere komfort og mere fokus på en premium-oplevelse end tidligere.
Ford Motor Company A/S
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Af:
Ford Motor Company A/S
Filformat:
.jpg
Størrelse:
7360 x 4912, 6,22 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford skåner dit nattesyn, både på landet og i byen

Ford skåner dit nattesyn, både på landet og i byen

Nat bliver næsten til dag med Fords avancerede fuld-LED-forlygter med adaptive funktioner i S-MAX, Galaxy og den nye SUV Edge, men forlygtesystemet sørger samtidig for at modkørende aldrig bliver blændet – de blændfri forlygter er uundværligt sikkerhedsudstyr

Ny Ford S-MAX: wellness på hjul

Ny Ford S-MAX: wellness på hjul

Sofistikeret og behagelig, sikker og intelligent, sportslig og komfortabel. Den nye generation af Fords succesfulde S-MAX træder ind på scenen for Sports Activity Vehicles (SAV) fyldt med nye teknologier, som gør livet mere komfortabelt og sikkert for hele familien.

Ford nedsætter S-MAX med op til 122.000 kr. - den perfekte familiebil for private købere

Ford nedsætter S-MAX med op til 122.000 kr. - den perfekte familiebil for private købere

Ford gør det nu endnu mere attraktivt for danske familier at komme ud og køre i den rummelige og velkørende S-MAX. En ny kampagne sænker priserne til et niveau, hvor S-MAX konkurrerer med langt mindre rummelige MPV-modeller og stationcars. Kampagnen løber frem til den 30. juni og priserne starter ved kun 354.990 kr. og er forlænget frem til 31/12 2016.

Ford fejrer nytår med et festfyrværkeri af stærke tilbud

Ford fejrer nytår med et festfyrværkeri af stærke tilbud

​Ford fejrer det nye år med et brag af en nytårsraket. Ved Fords nytårskur i de to første weekender af januar kan du spare op til 83.000 kroner på for eksempel den rummelige Ford Galaxy eller 77.000 kroner på den strømlinede Ford S-MAX. På den luksuriøse og velkørende Ford Mondeo kan du spare helt op til 85.000 kroner

Topkarakter i sikkerhed til Fords populære familiebiler

Topkarakter i sikkerhed til Fords populære familiebiler

Fem funklende stjerner. Det var resultatet, da den nye Ford Galaxy og den ligeledes nye Ford S-MAX havde været gennem eksperternes grundige granskning hos den uafhængige, europæiske sikkerhedsorganisation Euro NCAP. Dermed har de to nye Ford-modeller taget plads blandt de sikreste familiebiler i Europa.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark