Gå til indhold
SE VIDEO OM HVORDAN DEN INTELLIGENTE BIL PASSER PÅ DIG

Billede -

SE VIDEO OM HVORDAN DEN INTELLIGENTE BIL PASSER PÅ DIG

Automatiske bremser, programérbare nøgler med indbygget fartbegrænsing, og automatisk nødopkald. Det er bare nogle af de ting, Ford har introduceret i nye intelligente biler. Og det er ikke bare smarte gadgets: På længere sigt vil den nye teknologi kunne forhindre ulykker og redde menneskeliv. Se video nedenfor om hvordan den intelligente bil passer på dig.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company A/S
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1232 x 640, 120 KB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark