Gå til indhold
STARD Ford Fiesta ERX

Billede -

STARD Ford Fiesta ERX

Den nye STARD Ford Fiesta ERX får debut ved Goodwood SpeedWeek. Den unikke Fiesta er en fuldt eldrevet rallycrossbil, som er specialudviklet af rally- og motorsportsspecialisterne fra STARD. Fiesta ERX består af 3 elmotorer, der tilsammen leverer over 600 hk og over 1.000 Nm drejningsmoment. Den klarer 0-100 km/t på bare 1,8 sekunder og har en topfart på 240 km/t.
  • Licens: Brug i medier
    Materialet kan downloades af journalister, bloggere, meningsdannere etc. Det kan bruges og deles i forskellige sociale medier-kanaler med det formål fremføre, fortælle, kommentere eller redegøre for jeres pressemeddelelser og andre publiceringer - forudsat at materialet er uredigeret og publiceret i sin helhed. Forfatteren eller skaberen af materialet skal krediteres i det omfang, som god skik kræver (det betyder f.eks. at fotografer skal krediteres).
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 2449 x 1632, 579 KB
Download

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.