Gå til indhold
Statistik over danskernes bilsensitivitet

Billede -

Statistik over danskernes bilsensitivitet

Ford Danmark har undersøgt den bilsensitivitet, der hvert år rammer en lang række bilejere, og undersøgelsen peger på, at bekymringen kan have mange årsager. Udover den store in-vestering, som bilen udgør i de fleste husstandes budget, så kan bilsensitiviteten også skyl-des en mere irrationel frygt eller myter om for eksempel skyhøje omkostninger til reparatio-ner og service.
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Af:
Ford Motor Company A/S
Filformat:
.png
Størrelse:
4000 x 1711, 168 KB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark