Gå til indhold
FORD TRANSIT CONNECT - 3

Billede -

FORD TRANSIT CONNECT - 3

Den nye Transit Connect sætter en ny standard for kompakte varevogne - og vi er inderligt stolte over at vinde denne betydelige pris igen, siger vicedirektør for produktudvikling i Ford Europa, Barb Samardzich. Den nye Connect er ikke bare lige så stærk som vores andre varevogne, den er også smart at se på og så har brændstoføkonomien fået et gevaldigt løft.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company A/S
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1694 x 1227, 1,64 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark