Gå til indhold
BESØG PÅ FORD VÆRKSTED UDLØSTE PRÆMIE PÅ 5.000 EURO

Nyhed -

BESØG PÅ FORD VÆRKSTED UDLØSTE PRÆMIE PÅ 5.000 EURO

Danske Ford-kunder vinder 1. præmie i Europæisk konkurrence

To gange inden for kort tid er det lykkedes danske Ford-ejere at blive udtrukket i Fords europæiske kundetilfredskonkurrence.

I henholdsvis april og juli måned gik 1. præmien på 5.000 Euro i Ford Europas kundetilfredshedskonkurrence til danske Ford-kunder. Forudsætningen for konkurrencen er, at kunden deltager i Fords kundetilfredshedprogram. Kunden skal besvare et online spørgeskema om det seneste besøg i en Ford forretning. Og det er lige præcis det, som disse to danske Ford-kunder havde gjort.

April-vinderen Kirsten Nörgaard, 46, fra Åbenrå, havde besvaret sit kundetilfredsheds-spørgeskema på basis af et værkstedsbesøg hos Ford-forhandleren Gildberg A/S i Haderslev.

Overraskelsen var stor, da hun blev ringet op af Karsten Jespersen, forhandlerchef hos Gildberg A/S, med beskeden om, at hun havde vundet 5.000 Euro i Ford Europas kundetilfredshedskonkurrence. En konkurrence, hvor alle Ford-kunder fra lande som bl.a. England og Tyskland også deltager. - ”Jeg blev utrolig overrasket og glad. Mine børn trængte gevaldigt til at få skiftet deres børneværelser ud med teenage-værelser, så det har jeg brugt en del af præmien på”

Kirsten Nörgaard kører i dag i sin fjerde Ford Mondeo. Valget faldt på denne bil, da Kirsten tilbage i 2001 forelskede sig i det dengang nye og banebrydende design.

Via sit arbejde, kører Kirsten rigtig meget i sin bil, og køreegenskaberne er blandt andet det, der har fået hende til at vælge Ford Mondeo tre gange i træk.

Juli-vinderen, Beatrice Vibe, 81, fra Vodskov ved Ålborg, var på værksted med sin 1½ år gamle Ford Fusion hos Østerport Auto A/S. Beatrice valgte at besvare kundetilfredshedsspørgeskemaet for at tilkendegive sin store tilfredshed med værkstedet, som hun er kommet på igennem mange år, og som hun har stor tillid til.

Beatrice Vibe og hendes nu afdøde mand har altid kørt Ford. Parret har kørt i modeller som Ford Anglia, Ford Taunus, Ford Sierra og Ford Mondeo. I dag kører Beatrice Vibe i en Ford Fusion, og det er en model, der passer godt til hendes kørselsbehov og hendes aktive liv. Beatrice Vibe driver en forfattervirksomhed og fungerer derudover som redaktør af Ålborg kommunes pensionistblad.

Beatrice Vibe havde for længst glemt alt om Fords kundetilfredsheds-konkurrence, da hun blev ringet op af forhandlerchef Thomas Aarup fra Østerport Auto A/S, med, med beskeden om, at hun havde vundet 1. præmien i Ford europæiske kundetilfredshedskonkurrence. Planen er nu, at pengene skal bruges på en ny computer og på møbler til børnebørnene.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.