Gå til indhold
Fiesta og Fiesta ST kåret som bedste biler – basta!

Nyhed -

Fiesta og Fiesta ST kåret som bedste biler – basta!

Danmarks største bilmagasin har taget temperaturen på det forgangne bilår og udråbt både Ford Fiesta og Ford Fiesta ST som respektive vindere af deres bilklasse.

Bil Magasinets opgørelse over bilåret, der er gået, hedder ganske enkelt ’Bedste biler – basta!’ og er en fast årlig prisuddeling, der kårer de bedste biler i en række forskellige klasser.

Kåringerne er med i nyeste februarudgave af Bil Magasinet, hvor Ford Fiesta ST og Ford Fiesta pryder side 54 og 55 som henholdsvis bedste GTI-bil og bedste minibil i 2018. Sidstnævnte vinder endda titlen som bedste minibil for andet år i træk.

”Motor, gearkasse og undervogn går op i en højere enhed, når du vrider ørerne rundt på livlige Ford Fiesta ST. Bilen leverer god gammeldags køreglæde med et løftet baghjul i hvert skarpt sving, mens den ivrige 3-cylindrede motor har kræfter nok til, at du kan hænge med en gammel Porsche 911 ude på de små landeveje. Samtidig er den til at betale, kører næsten 17 km/l og kan erhverves til under 300.000 kr. Skynd dig at nappe én, inden nogen dikterer, at vi skal køre i triste elbiler uden sjæl og smittende humor,” lyder den rosende vindertekst om Fiesta ST.

Fiesta får også klasseledende hæder: ”Et år er gået og Ford Fiesta er stadig ikke vippet af pinden som vores foretrukne minibil. Den udmærker sig ved at have en legesyg og livlig undervogn, friske 3-cylindrede turbobenzinmotorer, en fin gearkasse og nogle udstyrslinjer, der forfiner køreegenskaberne og får Fiesta til at ligne vores yndlings-GTI, du kan se på forrige side.”

Læs nærmere i Fords uddrag af Bil Magasinet.

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark