Gå til indhold
FORD AFSLØRER EKSKLUSIVE DETALJER OMKRING MONDEO VIGNALE PÅ DESIGNMESSE I MILANO

Nyhed -

FORD AFSLØRER EKSKLUSIVE DETALJER OMKRING MONDEO VIGNALE PÅ DESIGNMESSE I MILANO

Sidste år præsenterede Ford Motor Company konceptbilen Mondeo Vignale med planer om at lancere den i Europa i 2015.

Nu løfter Ford Motor Company sløret for flere detaljer omkring Mondeo Vignale og hvilken ekstraordinær oplevelse man kan forvente af denne konceptbil. Det sker på designmessen i Milano, Italien den 8. april 2014 kl. 10:00 CET.

”Produktet i sig selv samt den oplevelse, der følger med bilen, er det mest eksklusive og prestigefyldte Ford nogensinde har tilbudt deres kunder” siger Stephen Odell, Ford præsident i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Vi er spændte på at fortælle om alle de nye detaljer omkring Mondeo Vignale i Milano”.

På den verdenskendte designmesse i Milano har Ford deres egen stand, Casa Vignale. Standen vil være lokaliseret i Fiera Milano, Eurocucina Hall 3, stande D05 og E08. Hér vil Ford også være vært for et debatpanel, som består af topdesignere, der alle har deltaget i skabelsen af Mondeo Vignale.  Panelet vil yderligere være tilgængeligt for spørgsmål fra kl. 10:30 i Casa Vignale.

Deltagende medier får samtidig en mulighed for at komme ind og se udstillingen, som fremhæver den eksklusive oplevelse kunderne vil få i en Mondeo Vignale. Udstillingen åbner officielt den 9. april. 

Pressematerialerne til designmessen Salone del Mobile vil være tilgængeligt den 8. april kl 10:00 CET på: http://sidm2014.fordpresskits.com

###

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark