Gå til indhold
FORD FOCUS ÅRGANG 2005 ER ÅRETS BRUGTBIL 2009

Nyhed -

FORD FOCUS ÅRGANG 2005 ER ÅRETS BRUGTBIL 2009

Ford Focus årgang 2005 er Årets Brugtbil 2009

April måned er højtid for handlen med brugte biler. Ford Focus, årgang 2005 er netop kåret som Årets Brugtbil 2009 af en lang række medier, branche-organisationer og forbrugerorganisationen FDM.


I påskemåneden bliver der skrevet slutsedler på dobbelt så mange brugte biler, som en normal måned. Ford Focus, årgang 2005 er netop kåret som Årets Brugtbil 2009 af en lang række medier, brancheorganisationer og forbrugerorganisationen FDM.

“En Ford Focus er for dem, der ikke alene ønsker en brugt bil, som er solidt bygget og økonomisk fornuftig at holde. Det er også en bil, der er hamrende underholdende at køre i, og så er især 1,6-motoren med 100 hk en velsnurrende og pålidelig maskine. Pladsen er god – især i stationcarudgaven – og til forskel fra den første generation har Ford fået rigtig godt styr på kvaliteten i Focus. Det bedste er prisen – de billigste eksemplarer starter ved 120.000 kr., og udvalget er enormt,” lyder vurderingen fra redaktionschef og jurymedlem Nikolaj Karlshøj fra månedsmagasinet Bilen.

Det er andet år i træk, at en Ford løber med æren som det bedste brugtbilkøb. Sidste år var det Ford Mondeo, årgang 2004. Juryen vurderer bilerne i forskellige årgange, da en bilmodel hele tiden udvikles og forbedres.

"Vi er ualmindeligt stolte over at modtage prisen Årets Brugtbil 2009 for Ford Focus 2005. At vinde prisen for andet år i træk viser os, at den positive udvikling Ford har vist igennem de seneste år også giver genklang hos vores kunder. Focus er gennem tiderne blevet rost dens køreegenskaber, og det er en god all-round familiebil til en meget rimelig pris. Det er skønt at opleve, at andre er af samme mening," siger Lene Dahlquist, PR Manager, Ford Motor Company.

”Ford Focus er en velkørende, praktisk, rummelig bil med et lavt reservedelspris-indeks. Den har mindre prestige end VW Golf, hvilket også gør sig gældende på priserne. Der er stor hype på minibilmarkedet, derfor har jeg valgt at fokusere på mellemklassebiler, hvor man får meget mere bil for en lille ekstra betaling,” vurderer jurymedlem Mikkel Thomsager, chefredaktør på Bil Magasinet.

Juryen vurderer bilerne på baggrund af en række nøgletal og tekniske test af bilerne. Servicepriser, reservedelspriser og afskrivning er lavet på hvert enkelt bil, og samlet er Ford Focus blandt de billigste brugtbiler at holde kørende.

Det er brugtbileksperter fra en række landsdækkende medier, brancheorganisationer og forbrugerorganisationen FDM, der står bag kåringen.

”Årets Brugtbil skal sætte fokus på de mange aspekter, der gør en brugtbil til et godt køb. Udover at den skal være i teknisk og mekanisk god stand, så er drifts-omkostningerne og totaløkonomien en vigtig del af købet,” siger Kenneth Andersen, administrerende direktør for BilBasen.

"Hos Ford forhandlere over hele landet, bringer prisen som Årets Brugtbil stor glæde. Bilmarkedet har ændret sig drastisk gennem den seneste tid, men hos Ford arbejder vi benhårdt på, at vende udfordringen i markedet til vores fordel. Ford er et af de mærker der – på trods af finanskrise – oplever succes. Vores nye Ford Fiesta er lige nu Danmarks bedst sælgende personbil og samtidig er Ford Transit den bedst sælgende varevogn – så samlet set er Ford i dag det største mærke i Danmark" udtaler Lene Dahlquist fra Ford Motor Company.

Det er fjerde år, at Årets Brugtbil bliver kåret. I 2007 var det Mazda 6, årgang 2003 og i 2006 var det Skoda Fabia, årgang 2001, der løb med titlen. Sidste år var det som tidligere nævnt Ford Mondeo, årgang 2004, der blev udnævnt til Årets Brugtbil

Læs mere om Årets Brugtbil 2009 og se den totaløkonomiske analyse for Ford Focus på www.bilbasen.dk

Fotos i høj opløsning kan downloades fra www.ford.dk.

Fords internationale pressesite www.media.ford.com giver dig yderligere mulighed for at søge fotos og information. Du skal blot oprette en profil for at få adgang.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.