Gå til indhold
Ford Focus i finalen til Car of the Year

Nyhed -

Ford Focus i finalen til Car of the Year

Tidligere i år rullede den nye Ford Focus ud til så varm en modtagelse, at den nu er med i finalen til Car of the Year 2019.

De indledende tests havde hele 38 bilkandidater med, som netop er blevet skåret ned til syv biler, som den nye Ford Focus er iblandt.

Fjerde generation af Focus er designet med mennesket i centrum, bedre pladsforhold på bagsædet, langt flere førerassistanceteknologier og vigtigst af alt en klasseledende køreglæde. Den fås både som 5-dørs og stationcar i en bred vifte af udstyrsvarianter, der spænder fra den velkendte Trend og crossover-inspirerede Active til den sportslige ST-Line, udstyrsspækkede Titanium og luksuriøse Vignale.

”Vi er utroligt stolte over, at Ford Focus er blandt de syv finalister. Den nye Focus er resultatet af et tæt samarbejde med kunderne og er simpelthen en af de bedste biler, vi nogensinde har produceret. Den er fyldt med de mest avancerede førerassistanceteknologier – og de overlegne køreegenskaber, som Focus tidligere er kendt for, er kun blevet bedre,” udtaler Fords kommunikationschef Lene Dahlquist.

Nomineringen som finalist til Car of the Year 2019 kommer i hælene på en anden stor nominering for Ford Focus, da den også er blandt de fem finalister til prisen som Årets Bil i Danmark 2019. Derudover er den også nomineret til Årets Familiebil til Auto Awards 2018, der løber af stablen i aften den 27. november.

60 motorjournalister, der spænder over 23 lande – heraf én fra Danmark – står bag den europæiske uddeling, hvor Ford Focus krydser klinger med Kia Ceed, Alpine A110, Citroën C5 Aircross, Peugeot 508, Jaguar I-Pace og Mercedes-Benz A-Klasse.

Vinderen af dette års Car of the Year vil blive udråbt i Geneve den 4. marts 2019.

Du kan læse mere om Ford Focus og booke en prøvetur i den på Fords hjemmeside.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark