Gå til indhold
FORD FOCUS – SIKRESTE BIL I KLASSEN

Nyhed -

FORD FOCUS – SIKRESTE BIL I KLASSEN

Sidste år testede Euro NCAP 53 nye bilmodeller på det europæiske marked. For at blive udvalgt som de sikreste biler i hver kategori skal bilerne have opnået fem stjerner og vist gode resultater i hver af Euro NCAP fire vurderingsområder.

Et stabilt sikkerhedsresultat er en absolut nødvendighed og uundværlig for bilproducenter på det europæiske marked. Takket være den teknologiske udvikling, er en ny række sikkerhedsfeatures og avancerede systemer blevet tilgængelige for bilkøberne. Euro NCAPs pointskala afspejler hvilke forventninger forbrugerne kan have til sikkerheden i de enkelte bilmodeller.

Efter et intenst år offentliggør Euro NCAP hvilke biler, der er de bedste i 2011..... Og Ford er super stolte af, at vores nyeste familiebil – Ford Focus løb med æren som den sikreste bil i sin kategori.

Endnu en flot pris til Ford Focus, som yderligere løb med Æresprisen (netop på grund af sikkerhedsteknologierne) i forbindelse med kåringen af Årets Bil i Danmark 2012, hvor Ford Focus samtidig fik en flot placering som nr 3 i Danmark.

Se YouTube video af Fords sikkerhedsteknologier; Driver Alert, Active City Stop, Lane Keeping Aid technologies.

Læs mere om Euro NCAP resultatet for Ford Focus eller se nærmere på Euro NCAP resultater for Fords bilmodeller.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Relaterede events

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.