Få vores nyheder på mail

Ford med stor e-sportsnyhed til Gamescom 2019

Nyhed   •   Aug 14, 2019 10:19 CEST

Når dette års udgave af Gamescom løber af stablen i næste uge, bliver det med en stor nyhed fra Ford, der afslører, at virksomheden indtager e-sport – et stadigt voksende fænomen, der følges både online og i verdens største arenaer af millioner af passionerede fans.

I forbindelse med nyheden deltager Ford i messen med en stand, som vil tilbyde gæster alt fra indlevende 4D-gaming til god, gammeldags action i bedste arkadestil. Samtidig vil man her kunne lære mere om den e-sportsnyhed, som Ford vil afsløre flere detaljer om under selve messen.

Ford er blevet fast inventar på Gamescom, som er Europas største messe for gaming og digital spilkultur. Hvert år tiltrækker den hundredtusinder af besøgende fra mere end 100 forskellige lande.

I 2018 blev Ford den første bilproducent til at afsløre en bil på Gamescom nogensinde med den nye Ford Ranger Raptor. Året før afholdt Ford en konkurrence på messen, hvor spillere med den hurtigste virtuelle tid kunne kvalificere sig til virkelige hot laps i en Ford Focus RS på den berømte Spa-Francorchamps-bane i Belgien.

Gamescom 2019 foregår i Køln fra den 20. til den 24. august.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.