Gå til indhold
Fords ”City of Tomorrow” på Mobile World Congress

Nyhed -

Fords ”City of Tomorrow” på Mobile World Congress

For sjette gang deltager Ford Motor Company ved Mobile World Congress, for at dele visionen ”City of Tomorrow” og løfte sløret for udviklingen der vil forbedre fremtidens mobilitet. Du finder Ford på stand 3D21 i hal 3.

Forestil dig en verden hvor infrastrukturen er perfekt, bilerne snakker sammen og uheld er en saga blot. Med Fords ”City of Tomorrow” kan dette blive en realitet. 

Automatisk levering lige til døren

Det er en fredag aften og dine venner har lige skrevet, at de er på vej – de er sultne. Dit køleskab er tomt, så nu skal du ikke kun i bad og gøre rent, men også en tur i supermarkedet. Du kan ikke nå det hele, så du beslutter dig for at få madvarerne automatisk leveret med Autolivery.
Med Autolivery kan man bestille lige hvad man vil, når man vil. Den selvkørende varebil kommer herefter med dine varer lige til døren – og hvis du bor i lejlighed? Intet problem, for den nye Autolivery benytter droner, der kan levere pakken på din altan. 

Læs mere om Autolivery i vedhæftede dokument 


Din bil genkender følelser

Har du haft en lang dag på arbejdet? Føler du dig stresset og træt? I fremtiden vil du kunne opleve en meget mere sympatisk bil, der kan aflæse dine følelser ud fra dit ansigtsudtryk og toneleje gennem avancerede kameraer og mikrofoner i bilen.
Med denne teknologi ved din bil hvilke sange du vil høre når du er stresset, træt eller om du bare foretrækker, at der er helt stille. Også kabinelyset indstilles automatisk efter dit humør – om du foretrækker det dæmpet eller livligt. 

Læs mere omkring din fremtidige sympatiske bil og andre features i vedhæftede dokument


Slut med tunge løft 

Med Fords nye Carr-E behøver du ikke længere at køre i evigheder for at finde en parkeringsplads i nærheden af din destination midt i byen. Du kan blot parkere hvor der er plads, og så klares resten af vejen til din destination let på den nye Carr-E
Den lille opfindelse er derfor smart i storbyerne, hvor parkeringspladser er svære at finde. 

Den nye Carr-E er ikke kun god til transport af personer – den kan også gøre det af med tunge løft. Placer blot det du skal have transporteret på Carr-E og den vil automatisk følge dig ved hjælp af den elektroniske sender du bærer. 

Læs mere omkring den nye Carr-E i vedhæftede dokument


# # #

Du finder Ford på stand 3D21 i hal 3. Se mere information i Fords online press kit http://mwc2017.fordpresskits.com/  

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark