Gå til indhold
Fords e-sportshold byder velkommen til 10-årigt medlem

Nyhed -

Fords e-sportshold byder velkommen til 10-årigt medlem

Fords europæiske e-sportsracerhold Fordzilla kunne for nylig optage den bare 10-årige Abel Torres i holdets rækker.

Den purunge e-sportsracerkører fra Spanien har gjort sig fortjent til holdpladsen efter at have udkonkurreret over 500 andre håbefulde racerkørere i sim racing-kvalifikationsløb om optagelse i Fordzilla. Gennemsnitsalderen blandt de deltagende er over 30 år.

Samtidig med indlemmelsen i Fordzilla har Torres’ lynende køreevner bragt ham helt til de afgørende runder af Gran Turismo Spanish Championship. Med plads til kun 12 finaledeltagere, hvoraf halvdelen på forhånd var reserveret til professionelle racerkørere, har Torres altså bevist, at alder ikke nødvendigvis er et succeskriterie i kompetitiv racing.

Torres sikrede sig nemlig en finaleplads iblandt 14 racerkørere, der alle havde klaret sig igennem de indledende kvalifikationsrunder. Og den 10-åriges kraftpræstation er intet mindre end banebrydende, lyder det fra Fordzillas spanske holdkaptajn Jose Iglesias. Han udtaler:

“Det her er historieskabende inden for sim racing. Aldrig nogensinde, i hele verden, har en 10-årig opnået det, som Abel har opnået denne weekend.”

Første finalerunde af e-sportsturneringen Gran Turismo Spanish Championship løb af stablen denne weekend, mens anden og sidste runde finder sted i marts. De to finalerunder består af i alt 12 løb.

Abel Torres håber på at fortsætte sine imponerende bedrifter i de kommende løb. At dømme ud fra hans tidligere præstationer venter der meget muligt et chok for hans modstandere.

Følg Ford på MynewsdeskFord.dk – FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark