Gå til indhold
INGEN ØMME FØDDER HOS LAURA CHRISTENSEN UNDER CPH FASHION WEEK...

Nyhed -

INGEN ØMME FØDDER HOS LAURA CHRISTENSEN UNDER CPH FASHION WEEK...

Copenhagen Fashion Week kan være et trafikalt mareridt, men ikke for skuespillerinden Laura Christensen, der var godt kørende under modeuge i København i august.

"Kort nederdel og stiletter rimer bare ikke på at cykle rundt fra show til show.” Istedet kom Laura ubesværet rundt til de mange shows med designere som Stine Goya og Designers Remix i sin fikse Ford Ka.

Se hvem der er Lauras favorit designer og hvilke items hun bare MÅ eje i vedhæftede pdf - eller læs mere på Laura Christensens blog fra Copenhagen Fashion Week lige her

Er du også faldet for en Ford?

Gør det let og overskueligt for dig selv. Du kan privatlease alle Fords bilmodeller til attraktive og konkurrencedygtige priser. Og når du privatleaser inkluderer den faste månedlig ydelse service og vedligeholdelse i hele leasingperioden. For at sikre dig tryghed, fleksibilitet og gennemskuelighed er Fords leasingkontrakt fastsat i samarbejde med FDM og Finans og Leasing.

Vi tilbyder også attraktiv forsikring af din bil med Ford Forsikring. Læs mere om tilbuddet her.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Sweden