Gå til indhold
Mangler du den sidste julegave? Nu kan du få Ford Mustang til både store og små

Nyhed -

Mangler du den sidste julegave? Nu kan du få Ford Mustang til både store og små

Ford og Fisher-Price® har i tæt samarbejde udviklet en helt ny Power Wheels, nemlig den realistiske, højteknologiske og sjove Power Wheels® Smart Drive Mustang, der er sjov for både børn og voksne.

Fisher-Price udviklede på baggrund af data fra Ford, en mini-version af Ford Mustang. Resultatet blev en Power Wheels, der fanger essensen, stilen og udstyret ved en ægte V8-drevet Mustang GT – men i børnestørrelse. 


Den officielle Smart Drive Mustang kan med sit originale design og sin ydeevne glæde de yngste - og næste generation af entusiaster – og deres forældre, med et væld af sikkerhedsudstyr. 

”Mustang er en af vores bedst sælgende sportsvogne, så vi ville selvfølgelig gøre køreoplevelsen mere realistisk i den nye Smart Drive Mustang – og derved også gøre det mere spændende for børn at sætte sig bag rattet i den” fortæller Gary Collins, senior manager for design ved Power Wheels. 

Smart Drive-systemet er helt nyt for Power Wheels-biler, idet Mustang er den første computer-kontrollerede  bilmodel virksomheden har lanceret. Dette åbner op for en masse muligheder og gør at den nye Smart Drive Mustang er spækket med udstyr, ligesom den rigtige:

  • Traction Control: Computeren kan overvåge hver enkelt hjul og dermed justere motorhastigheden for at undgå eventuelt hjulspin, hvis underlaget er ujævnt eller glat.
  • Stabilitetsovervågning: En hældningssensor kan påvise, hvis køretøjet når farlige vinkler og dermed slukke motoren for at undgå at vælte.
  • Elektronisk fartkontrol og batteriovervågning: En lille skærm lader nemt forældre kontrollere topfarten – med hastigheder fra 2 km/t til 8 km/t. Yderligere kan skærmen også vise batteriniveauet.
  • Langsom start og stop: Fremfor en tænd/sluk mekanisme, kan motoren nu langsomt øge farten og ligeledes bremse langsomt.


Det sjoveste er måske det indbyggede audiosystem, der bruger motorlyden fra en ægte Mustang i takt med at farten stiger og aftager i bilen. Desuden er den udstyret et indgangsstik, der lader børn afspille deres egen musik på den største højtaler, der endnu er set på et Fisher-Price produkt.

Den nye Smart Drive Mustang er i butikkerne nu og kan bestilles på www.PowerWheels.com, hvor du også kan læse mere om den nye Smart Drive Mustang. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.