Gå til indhold
Nissehuen fra ’Tinka og Kongespillet’ er julens musthave

Nyhed -

Nissehuen fra ’Tinka og Kongespillet’ er julens musthave

Ford kunne som partner på TV 2’s store julekalender ’Tinka og Kongespillet’ byde massevis af Tinka-fans velkommen til julestuer i FordStores landet over sidste weekend. Ford er begejstrede over juleaktiviteternes enorme succes, som på lørdag kommer til København.

Da Ford i samarbejde med TV 2 løftede sløret for december måneds Tinka-relaterede juleaktiviteter i landets fem FordStores, var det med stort engagement i Tinkas eventyrlige univers.

Engagementet var mindst lige så stort blandt de fremmødte i Fords forretninger. Interessen var faktisk så stor, at over 3000 gæster kom på besøg i Odenses, Aalborgs og Esbjergs FordStores hver især, mens antallet af gæster i FordStore Aarhus lød på intet mindre end 4000. Til arrangementerne var der rig mulighed for at sikre sig en Tinka-nissehue, mens hovedrolleindehaverne bag Tinka (Josephine Højbjerg) og Lasse (Albert Rosin Harson) kom forbi til autografer og selfies.

De mange Tinka-fans førte blandt andet til komplet fyldte Ford-forretninger og lange køer uden for butikkerne. For at imødekomme den store efterspørgsel har Ford i år produceret over dobbelt så mange nissehuer som i 2017, hvor det også var muligt at få nissehuen fra TV 2’s ’Tinkas Juleeventyr’.

”Vi er utrolig glade for den enorme efterspørgsel på nissehuen fra ’Tinka og Kongespillet’. Den er blevet julens musthave takket være alle de søde børn, som deltager ivrigt i aktiviteterne omkring julekalenderens univers. Nissehuerne er blevet revet væk – og til vores arrangementer i Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg har vi i tæt samarbejde med TV 2 og Cosmo Film arbejdet på højtryk for at sikre samtlige besøgende børn et eksemplar. De utallige Tinka-nissehuer spreder juleglæde hele vejen fra Hjørring til Rønne og minder os om hvor stærke juletraditioner, vi har i Danmark – og dem værdsætter Ford højt,” udtaler Kristine Dam Jensen, Fords marketingchef.

Det er stadig muligt at få en nissehue, når FordStore København på lørdag åbner dørene til julehygge, uddeling af nissehuer (så længe lager haves) og autografer samt selfies med skuespillerne bag Tinka og Lasse. Arrangementet foregår:

Lørdag den 14. december:
Kl. 10:30 – 12:00 i FordStore København – Rovsingsgade 78, 2200 København N.

’Tinka og Kongespillet’ fik premiere den 1. december 2019 og produceres for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra Ford og FilmFyn.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark