Gå til indhold
Lewis Hilsensteger og Joanna Page giver den gas med deres "unboxing" af Ka+
Lewis Hilsensteger og Joanna Page giver den gas med deres "unboxing" af Ka+

Nyhed -

Sådan har du aldrig før set en bil blive præsenteret

Sådan har du aldrig før set en bil blive præsenteret

Ford tænker bogstaveligt talt ud af boksen med den nye Ka+.

Sammen med den verdenskendte YouTube-stjerne Lewis Hilsenteger og skuespillerinde Joanna Page, primært kendt for hendes rolle som Stacey i den britiske komedieserie serien ”Gavin & Stacey”, tog Ford det populære ”unboxing” fænomen til nye højder med præsentationen af den nye Ka+. Den rummelige og brændstoføkonomiske bil var pakket ind i en 4,2 meter høj boks, og omgivet af luftpuder for at sikre at alt var intakt ved én af de største ”unboxing”-events i fænomenets historie.

”Det her er den største ”unboxing”, jeg nogensinde har lavet! Jeg var ikke klar over, hvad der var i boksen, før den blev åbnet. Jeg er kæmpe Ford-fan, og jeg er lykkelig over at få lov til at afsløre Ford Ka+”, siger Hilsensteger.

”Der findes næsten ingen bedre følelse, end når man river gavepapiret af en helt ny gave; uanset om det rent faktisk er en overraskelse eller en gave til fra dig selv. Jeg er helt ny inden for ”unboxing”-verdenen, og det var en fed oplevelse at arbejde med Lewis og hans største afsløring nogensinde”, sagde Page.

I videoen afslører Lewis og Joana den helt nye Ka+ ved at fjerne indpakningen. Efterfølgende går de begge i gang med at undersøge bilen, og hele videoen foregår i klassisk ”unboxing”-stil. Hurtigt, simpelt og underholdende.

Videoen blev filmet i Canada og Storbritannien og kan findes her.

Hvad er unboxing?

Unboxing går i al sin enkelthed ud på, at en kunde/forbruger åbner eller afslører et produkt, mens det filmes. Herefter uploades videoen på f.eks. YouTube og ofte også sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram.

Det er blevet en mere og mere populær måde at anmelde og afsløre nye produkter på. En ”unboxer” er en person, der har gjort det til en levevej eller hobby at filme deres egne reaktioner og vurderinger, mens de for første gang stifter bekendtskab med nye produkter. Unboxing er særligt populært inden for elektronik- og spilverdenen, som i forvejen er tæt forbundet med onlineuniverset.

Lewis Hilsensteger er en af verdens største ”unboxing”-stjerner, og med sin YouTube-kanal ”Unbox Therapy” har han opnået 4,5 million abonnenter, ligesom han på Twitter har 850.000 følgere og 500.000 på Instagram.

Unbox Therapy har mere end 570 millioner videovisninger med anmeldelser af bl.a. smartphones og verdens første 360-graders unboxing. Og med en baggrund inden for teknologi var indholdet af Fords kæmpestore unboxing-oplevelse en stor overraskelse for Hilsensteger.

Den helt nye Ka+

Fords helt nye Ka+ er en 5-dørs hatchback, der leverer masser af plads i kabinen, lavt brændstofforbrug og køreglæde til en meget fordelagtig pris.

Den lækre, veludstyrede, lille bil tilbyder mere hovedplads på første række end nogen anden bil i klassen og samtidig også mere benplads på bagsædet end nogen anden bil i klassen kan præstere. Der er plads nok i bagagerummet til to store kufferter, og rundt omkring i bilen er der hele 21 steder plads til opbevaring af mindre genstande.

På teknologi-fronten har Ka+ en MyFord Dock i midten af instrumentpanelet. Denne gør det muligt at opbevare og oplade mobile enheder som f.eks. telefoner og GPS’er.

Under motorhjelmen finder man en 1.2-liters Duratec benzinmotor med enten 70 eller 85 hk, og en CO2-udledning på 114g/km*.

Læs meget mere om den nye Ka+ i vores seneste pressemeddelelse og i Ford Ka+ online pressekit.

# # #

* The declared Fuel/Energy Consumptions, CO2 emissions and electric range are measured according to the technical requirements and specifications of the European Regulations (EC) 715/2007 and (EC) 692/2008 as last amended. Fuel consumption and CO2 emissions are specified for a vehicle variant and not for a single car. The applied standard test procedure enables comparison between different vehicle types and different manufacturers. In addition to the fuel efficiency of a car, driving behaviour as well as other non-technical factors play a role in determining a car's fuel/energy consumption, CO2 emissions and electric range. CO2 is the main greenhouse gas responsible for global warming.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Sweden