Få vores nyheder på mail

Seneste nyt om Mustang Mach-E

Nyhed   •   Dec 09, 2020 15:30 CET

I forbindelse med Fords digitale presseevent ’Mustang Mach-E: From Behind the Wheel’ den 9. december 2020 er alle pressematerialer på Mach-E blevet opdateret og samlet nedenfor.

’Mustang Mach-E: From Behind the Wheel’ giver motorjournalister et dybere indblik i Mustang Mach-E’s banebrydende førerassistanceteknologier og designfilosofierne bag dem. Her har motorjournalister fra hele Europa haft mulighed for at stille spørgsmål til Fords hold af ingeniører bag Mach-E.

I forbindelse med det digitale event er samtlige pressematerialer på Mach-E blevet opdateret. Nye og relevante pressematerialer er derfor samlet nedenfor som relaterede dokumenter – med alt lige fra de vigtigste pressemeddelelser til nye billeder og tekniske specifikationer, der netop er blevet offentliggjort.

Ford Mustang Mach-E forventes lanceret i Danmark i sommeren 2021 og kan bestilles i løbet af 1. kvartal 2021. Officielle danske priser vil blive offentliggjort tættere på lancering.

Læs meget mere om Mustang Mach-E i Fords pressemeddelelse, på Fords hjemmeside, og find flere billeder og pressedokumenter på Fords internationale pressekit. Du kan også tilmelde dig Fords nyhedsbrev for at få seneste nyt om Mach-E direkte i din indbakke.

# # #

Følg Ford på MynewsdeskFord.dk – FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #