Gå til indhold
Foto: Cosmo Film
Foto: Cosmo Film

Nyhed -

TV 2 præsenterer ’Tinka og Kongespillet’ i samarbejde med Ford

Ford kan med stor begejstring løfte sløret for, at nissepigen Tinka og menneskevennen Lasse til næste år vender tilbage i en helt ny julekalender på TV 2.

I 2017 skrev TV 2’s familiejulekalender ’Tinkas juleeventyr’ på flere områder historie. Den er blandt andet den højst vurderede TV 2-julekalender nogensinde, og de 24 afsnit nåede den største seeropbakning til en dansk julekalender i næsten 10 år.

Til næste år fortsættes den folkekære julekalender med premiere på skærmen den 1. december 2019. Fortsættelsen hedder ’Tinka og Kongespillet’, og optagelserne går i gang til januar.

Ford er endnu engang stolt samarbejdspartner og vil naturligvis være vært for juleaktiviteter i julen 2019.

Indtil videre er juleaktiviteterne dog hemmelige, ligesom de øvrige skuespillere i julekalenderen er. ”Vi kan endnu ikke fortælle, hvad julekalenderen kommer til at handle om. Men vi håber, at rigtigt mange vil se med næste år,” siger Josephine Højbjerg, skuespilleren bag Tinka.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark