Få vores nyheder på mail

VIDSTE DU... AT FORD BILER ER ALLERGI-VENLIGE?

Nyhed   •   Sep 16, 2011 07:30 CEST

Verdens eneste bilproducent med TÜV-certificerede allergi-venlige kabiner

Stadig flere mennesker i den vestlige verden udvikler en eller anden form for allergi.

Det er på den baggrund, at Ford har sat sig for at udvikle verdens mest allergivenlige biler. Alle nye Ford-modeller bliver underkastet en striks allergi-test og kontrolleret af det uafhængige og globalt anerkendte tyske certificerings-institut, TÜV. Ford har taget skridtet fuldt ud i bestræbelserne på, at gøre Ford til verdens mest allergivenlige bil.

TÜV-certificerede allergivenlige kabiner

Otte Ford-modeller er allerede TÜV-certificeret, og i dag ruller mere end fire millioner Ford-biler rundt på de europæiske landeveje, uden at fører og passagerer er udsat for allergifremkaldende partikler og kemikalier fra de mange, forskelligartede materialer i kabinen.

TÜV-certificeringen er en del af Fords unikke Product Sustainability Index (PSI), som er bilindustriens hidtil mest omfattende initiativ i forbindelse med at vurdere, hvordan man bedst muligt takler de miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer, der er forbundet med produktion, brug og bortskaffelse af biler.

 

 

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.