Gå til indhold
VIDSTE DU... AT FORD BILER ER ALLERGI-VENLIGE?

Nyhed -

VIDSTE DU... AT FORD BILER ER ALLERGI-VENLIGE?

Verdens eneste bilproducent med TÜV-certificerede allergi-venlige kabiner

Stadig flere mennesker i den vestlige verden udvikler en eller anden form for allergi.

Det er på den baggrund, at Ford har sat sig for at udvikle verdens mest allergivenlige biler. Alle nye Ford-modeller bliver underkastet en striks allergi-test og kontrolleret af det uafhængige og globalt anerkendte tyske certificerings-institut, TÜV. Ford har taget skridtet fuldt ud i bestræbelserne på, at gøre Ford til verdens mest allergivenlige bil.

TÜV-certificerede allergivenlige kabiner

Otte Ford-modeller er allerede TÜV-certificeret, og i dag ruller mere end fire millioner Ford-biler rundt på de europæiske landeveje, uden at fører og passagerer er udsat for allergifremkaldende partikler og kemikalier fra de mange, forskelligartede materialer i kabinen.

TÜV-certificeringen er en del af Fords unikke Product Sustainability Index (PSI), som er bilindustriens hidtil mest omfattende initiativ i forbindelse med at vurdere, hvordan man bedst muligt takler de miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer, der er forbundet med produktion, brug og bortskaffelse af biler.

 

 

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Relaterede events

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.