Gå til indhold
Biludstillingen i Detroit åbner med et brag af nyheder fra Ford

Pressemeddelelse -

Biludstillingen i Detroit åbner med et brag af nyheder fra Ford

Ford indtager årets første internationale biludstilling, NAIAS i Detroit med en sand storm af nyheder. Lige fra det revolutionerende mobilitetssystem FordPass til en helt ny serie af LEGO-sæt med ikoniske Ford-modeller i centrum – den nordamerikanske udstilling viser, at Ford er i rivende udvikling

En biludstilling er meget mere, end den var for bare fem år siden. Det er ikke kun de nyeste modeller fra Ford, der er i centrum på den store Ford-stand på årets første internationale biludstilling, North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit. Ford viser vejen frem med langt mere end blot traditionelle bilnyheder, for selv om bilen er kernen også i fremtidens dagligdag, så er det hele oplevelsen og integrationen af bilen i hverdagen, der er vigtig for Ford.

Ford vil med en række nyheder vise den rivende udvikling, virksomheden er inde i – som bilproducent og som leverandør af omfattende, komplette mobilitetsløsninger.

En komplet løsning til hverdagen - FordPass

En stor nyhed er FordPass, som repræsenterer en helt ny og revolutionerende måde at tænke mobilitet og planlægning på. I stedet for at tænke på Ford som blot en bilproducent, skal vi nu til at tænke på Ford som en leverandør af personlige og skræddersyede løsninger til hele hverdagen, ikke blot til selve transporten. FordPass er en platform, der tilbyder alt fra booking af parkeringspladser over personlig rutevejledning til en markedsplads, hvor man af andre brugere kan låne fx en større bil. Som medlem af FordPass kan man døgnet rundt komme i kontakt med en FordGuide på en live chat – fx hvis parkeringen er ved at udløbe, og man har brug for mere tid. Alle kan blive medlem af FordPass, uanset om man ejer en Ford eller ej. FordPass introduceres i Europa senere i 2016.
https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/01/11/fordpass.html

Præcis som FordPass er skabt for at lette hverdagen, så er et pilotprojekt under Ford Credit kaldet Link iværksat for at give flere mennesker adgang til mobilitet i en travl hverdag. Ford Credit Link er et leasingprogram, der på én og samme gang giver friheden ved en delebil og sikkerheden ved leasing. Pilotprojektet i den amerikanske by Austin henvender sig til grupper af kunder, fra tre til seks personer, som gerne vil dele en Ford, men som altså ikke har brug for en bil konstant. Link-projektet er som FordPass en del af Ford Smart Mobility – fremtidens måde at tænke bil på, hvor mere flydende ejerskaber, selvkørende biler og komplette løsninger for hverdagen, er i fokus.
https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/01/11/consumers-can-now-share-a-vehicle-in-new-ford-credit-link-pilot.html

Sikkerhedssystemer tilpasset den enkelte 

Ford åbner en ny afdeling i sit research- og udviklingscenter i Dearborn, ikke langt fra den store biludstilling i Detroit. Automotive Wearables Experience-laboratoriet skal undersøge integrationen mellem menneske og bil via de elektroniske løsninger, vi omgiver os med i dag, fx smartphones, smartwatches og andre gadgets i stil med aktivitetsmålere. De vigtige oplysninger, som en aktivitetsmåler løbende modtager, kan potentielt bruges til at skræddersy en bils assistentsystemer til den enkelte person. Hvis dit fitnessur fx videresender information til din Ford om, at din puls stiger ved stressende trafikforhold, kan den adaptive fartpilot automatisk lægge længere afstand til bilen foran dig. Hver eneste bilist er speciel, og med den nye udviklingsafdeling viser Ford en ny vej for assistentsystemer.
https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/01/11/new-ford-lab-integrates-wearables-and-vehicles.html

En af de nok mindste bilnyheder i messehallerne i Detroit er ikke desto mindre en spændende en af slagsen. I et samarbejde mellem danske LEGO og Ford kommer indtil videre to nye sæt i serien Speed Champions, som giver både børn og voksne adgang til ikoniske Ford-modeller. Der er lagt vægt på perfekte detaljer i de to sæt – det ene med 184 klodser samles til en Mustang, komplet med fører og tidtagningstavle. Det store sæt med 664 klodser bygges op til den brutale F-150 Raptor, og den kommer med masser af udstyr som en veludstyret garage, en trailer og en Ford Model A som hotrod.
https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/01/11/ford-lego-speed-champions-introduce-mustang-f-150-raptor-sets.html

Yderligere information om samt fotos af alle Fords nyheder på NAIAS 2016 findes her: https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/01/11/2016-naias.html

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Mich., manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 197,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark