Gå til indhold
I forvejen har Jason Watt en Ford GT fra 2005, som også er blevet flittigt brugt ved events og diverse racing begivenheder.
I forvejen har Jason Watt en Ford GT fra 2005, som også er blevet flittigt brugt ved events og diverse racing begivenheder.

Pressemeddelelse -

Ford GT kommer til Danmark - to danskere er nu blandt de udvalgte købere

Ford har en klar plan med den mest ventede superbil i årtier: Den nye Ford GT skal ses, høres og køres. Ford GT skal ikke være en superbil, der gemmes væk i en kælder for blot at stå og samle støv, og derfor har en ansøgningsproces gjort, at Ford har fundet frem til de helt rette kommende ejere af den mere end 600 hk stærke sportsvogn. 500 biler forventes at blive produceret de første to år. Hele to ud af de første 500 Ford GT kommer på danske hænder, og den tidligere racerkører Jason Watt er en af de udvalgte

  • En produktion de næste to år på kun 500 styk af den nye Ford GT er planlagt – produktionen starter i slutningen af 2016
  • Da ansøgningsprocessen for potentielle købere til den exceptionelle superbil var gennemført, havde hele 6.500 sendt en ansøgning
  • Af de 500 udvalgte kommende Ford GT-ejere, som Ford arbejder videre med, er der udvalgt hele to danskere – den ene er tidligere racerkører Jason Watt
  • Den nye Ford GT har en højtydende sekscylindret 3,5-liters EcoBoost-motor med forventet over 600 hk og et karrosseri i letvægtsmaterialet kulfiber

# # # 

Opdatering 19/8-2016: Ford Performance har meddelt at produktionsperioden af Ford GT forlænges med to år og fordobler dermed antallet, så der totalt produceres 1.000 eksemplarer af Ford GT i løbet af de kommende fire år (læs mere i vedhæftede pdf dokument).

# # #

Med et så lille produktionstal som 1.000, er den nye Ford GT så eftertragtet, at ordet samlerobjekt på ingen måde dækker, hvor eftertragtet den exceptionelle superbil bliver. Men ordet samlerobjekt ønsker Ford heller ikke at hæfte på sin nye supersportsvogn, for den nye GT er ikke lavet til at blive gemt væk i en garage som et investeringsprojekt; den nye GT er lavet til at blive set, hørt og kørt. Derfor vil de blot 1.000 biler blive solgt til kunder, som ikke blot har en kærlighed til mærket Ford, men som også aktivt vil bruge superbilen på veje og baner verden over.

Ford lancerede derfor et online-ansøgningsprogram, som i 30 dage gav potentielle købere og håbefulde mennesker fra hele verden adgang til at komme den nye Ford GT et skridt nærmere. På blot 30 dage har mere end 6.500 personer udfyldt spørgeskemaer, og processen har nu givet Ford mulighed for at udvælge 500 potentielle kommende ejere af superbilen. Nåleøjet var usædvanligt lille, og de første 500 mennesker (til produktionen de første to år) er udvalgt for på en gang at sprede budskabet om en af nutidens og fremtidens mest spændende biler og samtidig til intensivt at bruge superbilen, som er resultatet af utrætteligt arbejde hos de ansatte i Ford Performance.

To danskere er blevet godkendt
Alle interesserede har kunnet ansøge om at få adgang til at købe en af de blot 500 nye Ford GT, der bliver produceret over de kommende to år, og tanken om en mere end 600 hk stærk 3,5-liters V6-motor med Fords effektive EcoBoost-teknologi, et karrosseri i kulfiber og et minimalistisk, men på samme tid smukt og utrolig gennemført interiør, kan få enhver til at drømme om, at en sådan ansøgning ville blive godkendt.

For hele to danskere bliver drømmen om den nye Ford GT til virkelighed, for netop deres ansøgninger er blevet godkendt. To kommende ejere i Danmark er en fantastisk nyhed, og da den ene af de to er den tidligere racerkører Jason Watt, kommer danskerne helt sikkert til at se meget til i hvert fald den ene af de to Ford GT på dansk jord.

”Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har med den nye GT. At den skal ud at køre på vejene, at folk skal se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen”, fortæller Jason Watt.

I forvejen har Jason Watt en Ford GT fra 2005, som også er blevet flittigt brugt ved events og diverse racing begivenheder.

Jason Watt har efter udvælgelsen som kommende ejer udfyldt et skema med præferencer til farve, fælge og interiør, præcis som alle andre kan lege med drømmene på online-konfiguratoren for den nye Ford GT.

”Det sjove er, at det eneste jeg ved er, at jeg har fået adgang til at bestille en ny Ford. Indtil videre aner jeg intet om antallet af hestekræfter, hvor meget den vejer, og hvor meget den koster. Jeg ved jo, at den lander et stykke over 600 hk, og jeg har hørt rygter om, at den får det bedste forhold mellem vægt og motoreffekt, vi har set på en superbil i mange år. Med en lavere vægt end andre superbiler, tror jeg, den bliver en utrolig bil at køre. Og til alle som mener, det er blasfemi, at en superbil som den nye GT kan have seks cylindre, så siger jeg, at det netop gavner vægten, så den bliver voldsom og fantastisk at køre”, siger Jason Watt.

Produktionen af Fords nye superbil starter i slutningen af 2016. Se meget mere om den nye Ford GT på FordGT.com. Det er endnu uvist, hvornår Jason Watt og den anden udvalgte dansker kan forvente at få deres Ford GT leveret.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global automotive and mobility company based in Dearborn, Michigan. With about 203,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s core business includes designing, manufacturing, marketing, financing and servicing a full line of Ford cars, trucks, SUVs and electrified vehicles, as well as Lincoln luxury vehicles. At the same time, Ford aggressively is pursuing emerging opportunities through Ford Smart Mobility, the company’s plan to be a leader in connectivity, mobility, autonomous vehicles, the customer experience, and data and analytics. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford, its products worldwide or Ford Motor Credit Company, visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford på Geneve Motorshow 2017 er et festfyrværkeri af hurtige og sportslige Ford-modeller

Ford på Geneve Motorshow 2017 er et festfyrværkeri af hurtige og sportslige Ford-modeller

Den årlige internationale biludstilling i Genève er et festfyrværkeri af stærke og sportslige Ford-modeller – fra den glorværdige fortid og til den mindst lige så sprudlende nutid. Den nye Fiesta ST med trecylindret EcoBoost-motor med 200 hk står sammen med resten af Ford Performance-modelprogrammet sammen med historiske og legendariske modeller som Le Mans-vinderen Ford GT fra 1966.

Mere end 6.500 købere har lagt billet ind på den legendariske Ford GT

På blot én måned har mere end 6.500 købere lagt billet ind på den legendariske Ford GT

I løbet af den ene måned, hvor man kunne ansøge om at købe en Ford GT, modtog Ford 6.506 seriøse henvendelser. Samtidig har næsten 200.000 konfigureret deres drømmeudgave af den legendariske bil online. Over de næste 3 måneder vil Ford gennemgå samtlige ansøgninger og udvælge 500 heldige personer, der kan få deres drøm opfyldt. Læs mere i den vedhæftede europæiske pressemeddelelse.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark