Gå til indhold
De glade gamerne fra LNO foran bilerne, inden afgangen til DreamHack.
De glade gamerne fra LNO foran bilerne, inden afgangen til DreamHack.

Pressemeddelelse -

Ford sender gamere til e-sportsfestival med go' energi

Verdens største e-sportsfestival, DreamHack, er skudt i gang i Jönköping i weekenden. Mere end 50.000 mennesker besøger den fire dage lange festival i disse dage, inden festivalen fortsætter andre steder i verden. For mange gamere er det den ultimative drøm at konkurrere til DreamHack, og det var derfor en oplagt mulighed for Ford at sende 20 unge gamere af sted – selvfølgelig i en karavane af Fords elektriske Mustang Mach-E.

En 34” computerskærm er normalt ikke en del af oppakningen, når man tager på weekendtur, men for gamerne i fællesskabet ’Ladies Night Out’ (red. LNO), er det en selvfølge at hvert medlem hiver det bedste udstyr med, når de deltager i diverse e-sport konkurrencer. Den usædvanlige store oppakning satte ekstra store krav til transportformen, der også skulle rumme alt fra stationære computere, keyboards og personlige ejendele. Fællesskabet drives af frivillige som en non-profit organisation, så der skulle derfor tænkes ekstra kreativt, da LNO fik mulighed for at sende 20 af deres gamere til Sverige.

Et fællesskab med plads til alle
LNO blev etableret for et par år siden som et gamingfællesskab for kvinder, der ønskede at ændre behandlingen af kvinder indenfor den ofte mandsdominerede gamingverden. Her oplevede kvinderne ofte, at det ikke var deres evner indenfor gaming, men derimod deres køn, der tiltrak opmærksomhed fra mange andre spillere. Det var derfor ikke unormalt at blive behandlet dårligt eller at blive set ned på som kvinde. Det var på baggrund af disse oplevelser, at LNO blev etableret.

I dag er LNO vokset og har knap 800 medlemmer fra 18 forskellige lande. Fællesskabet ledes af kvinder og støtter i særdeleshed op omkring kvindelige gamere, men i LNO er der plads til alle – uanset hvilket køn, man identificerer sig med. Diversitet og inklusion er kodeordene i fællesskabet.

Mustang Mach-E: Når kun det bedste er godt nok
Ford og LNO deler mange af de samme værdier, og det krævede derfor heller ikke særlig lang betænkningstid, da LNO henvendte sig til Ford i foråret. Her var det et stort ønske at få hjælp til transporten, så turen til DreamHack i Sverige kunne realiseres.

- Ford er en af verdens største bilproducenter, og vi er allerede involveret i e-sport gennem Fords e-sporthold Fordzilla– og så har Ford altid haft et stærkt fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vores DEI (Diversity, Equity & Inclusion) værdier gennemsyrer Ford på globalt plan, og på trods af vores størrelse har vi et stort ønske om at være med til at gøre en forskel. Også for de fællesskaber der, som Ladies Night Out (LNO), kæmper for en vigtig sag, har værdierne i overensstemmelse med vores og skaber et fællesskab, hvor alle er velkomne, siger Lene Dahlquist, Nordisk PR- og Kommunikationschef i Ford Danmark.

Det gav derfor de helt store smil hos de mange gamere, da de fik overbragt nyheden om, at de skulle tage turen til Jönköping i fem af Fords elektriske Mustang Mach-E’er – og en Transit Custom PHEV, der kunne rumme alt deres udstyr.


- Vi er Ford evigt taknemmelige for at have givet os den her mulighed. Uden Ford havde det ikke været muligt for os at komme til DreamHack. Det varmer virkelig at se, at der er andre, der interesserer sig for os og vores community. Det kan ikke siges nok gange – tusind tak for at hjælpe os med at realisere denne tur for vores spillere og medlemmer, siger Pernille Larsen, LNO-medlem og spiller.

DreamHack slutter tirsdag d. 21. juni. LNO stiller op med flere hold, der skal konkurrere i alt fra Counter-strike, League of Legends og Fortnite.

Læs mere om Ladies Night Out (LNO).

Læs mere om Fords DEI-værdier og initiativer.

Læs mere om Fordzilla.


# # #

Følg Ford på MynewsdeskFord.dk FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Alle ovenstående informationer er gældende for tidspunktet, hvor den pågældende pressemeddelelse er udgivet. Informationerne kan ændre sig, ligesom specifikationer og funktioner i pressemeddelelserne kan variere fra marked til marked. Ford Danmark forpligter sig ikke til at opdatere disse udsagn.

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company
Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan, that is committed to helping build a better world, where every person is free to move and pursue their dreams. The company’s Ford+ plan for growth and value creation combines existing strengths, new capabilities and always-on relationships with customers to enrich experiences for and deepen the loyalty of those customers. Ford develops and delivers innovative, must-have Ford trucks, sport utility vehicles, commercial vans and cars and Lincoln luxury vehicles, as well as connected services. Additionally, Ford is establishing leadership positions in mobility solutions, including self-driving technology, and provides financial services through Ford Motor Credit Company. Ford employs about 182,000 people worldwide. More information about the company, its products and Ford Credit is available at corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 41,000 employees at its wholly owned facilities and consolidated joint ventures and approximately 55,000 people when unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 14 manufacturing facilities (10 wholly owned facilities and four unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark