Gå til indhold
FORD VINKER FARVEL TIL BILKA-BULER

Pressemeddelelse -

FORD VINKER FARVEL TIL BILKA-BULER

Fords nye Dørkantbeskytter forhindrer buler og ridser på parkeringspladsen

Europa er hjemsted for nogle af verdens mest trange gader og smalleste  parkeringspladser. I den forbindelse følger ridser og buler på dørene med som en naturlig, men bekostelig del af det, at have bil.

Nu introducerer Ford en ny feature, der har til formål at forhindre de småskader, der kan opstå ved parkering. Fords Dørkantbeskytter lanceres i Danmark på Ford Focus fra februar 2012.

Systemet aktiveres automatisk når døren åbnes. En beskyttende flap skjult i bildøren, springer frem i løbet af en brøkdel af et sekund og agerer buffer mellem bildør og bilen der er parkeret ved siden af. På den måde forhindres skader på lak og karrosseri.

Dørkantbeskytteren bliver en del af de innovationer, hvor vi vil høre kunder sige: "Hvorfor har ingen tænkt på det før?" siger Matthias Tensing, ingeniør i Ford Europa. Især forældre med børn på bagsædet og de, som ofte parkerer på trange parkeringspladser vil hurtigst opleve fidusen i Dørkantbeskytteren.

En europæisk undersøgelse lavet af Ford viser, at 72 procent af de familier som har bil, har oplevet skader på bildørene. Udgifterne til udbedring af en bule i bildøren, kan hurtigt koste over 2.000 kroner.

Spanske bilejere er dem, som oftest oplever skader på bildørene. Fords undersøgelse angiver at 83 procent af de spanske bilejere oplyser, at de har oplevet disse parkeringsskader. Mest forsigtige er de engelske bilister, men selv her rapporterer 53 procent, at de har oplevet buler og ridser på dørene.

De små skrammer og ridser, der skyldes at bildøren rammer ind i noget ved åbning – eller en anden der har gjort skade på ens bildør, kan være frustrerende. Skaderne er ofte for små til, at det kan betale sig, at melde skaden til forsikringen, men det er samtidig dyrt at få udbedret disse skader for den enkelte bilejer.

"Fords nye Dørkantbeskytter er en gennemtænkt nyskabelse der forhindrer småskader på bildørene. Enhver feature, der reducerer risikoen for skader på egen eller andres bil fortjener anerkendelse – og især en som denne, der fungerer så effektivt, er bemærkelsesværdig", udtaler Matthew Avery, crash and safety research manager hos Thatcham, UK Motor Insurance Repair Research Centre.

Related links

Emner

Tags


About Ford Motor Company
Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Mich., manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 166,000 employees and about 70 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford’s products, please visit www.fordmotorcompany.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 51 individual markets and employs approximately 66,000 employees. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford of Europe operations include Ford Customer Service Division and 22 manufacturing facilities, including joint ventures. The first Ford cars were shipped to Europein 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.